Gera in company: компанія, яка славиться виготовленням справжніх луків та аксесуарів

18
0

Gera in company - провідна українська компанія, що займається виробництвом традиційних луків, а також аксесуарів до них. Товари компанії давно користуються популярністю серед лучників України та Європи.

Засновник компанії - Гера. Ще у 2003 році, захопившись лучним спортом, він спробував придбати лук. На той час це було практично неможливо. Проте йому вдалося це зробити. Лук був дуже дорогий, важкий та незручний, до того ж виникла нова проблема: повна відсутність стріл. Купити їх можна було тільки в Польщі. Саме тоді і виникла ідея створення першого в Україні лучного інтернет-магазину. Був знайдений постачальник, який працював в Україні, і у 2006 році з'явився сайт з початкової продукцією. Але проіснував він усього 3 місяці - за цей час не було продано жодного лука. Причина була проста: інформація поширювалася серед лучників які вже знали де придбати реквізит. Потрібна була своя цільова аудиторія. Так з'явився сайт https://gera.in.ua/, який працює і нині. Клієнтами магазину стали тисячі лучників з усього світу. Більшість досвідчених лучників стежать за новинками і постійно оновлюють свій арсенал. Можна сказати, що вони ростуть разом з Gera in company!

Компанія починала свій шлях в Україні з поїздок на фестивалі "Генуезький шолом", "Трипільське коло", "Джаз Коктебель", де організовувалися лучні турніри та лекції з історії традиційного лука. Після Міжнародного ножового шоу "Сталева Грань" про Gera in company дізналися закордоном. Зараз компанія активно розвивається, і є учасником та організатором багатьох відкритих фестивалів в Україні (реконструкторські, фаєрські, етно тощо). "Сталева грань", "Форпост", "Меджибіж", "Сomicon", "КФФ", "Мисливство та рибальство", "Країна мрій" - ось далеко не повний перелік заходів. Крім цього, Gera in company організовує турніри серед початківців і профі, а також є постійним спонсором багатьох лучних фестивалів по всій Україні. Виїзний тир зробив інтернет-магазин мобільним, і тепер будь-хто може запросити їх на своє свято. Є і постійний тир в Києві. В нього може прийти кожен, незалежно від того, де був придбаний лук. Тут навчать, підкажуть і розкажуть всі тонкощі лучної стрільби. Також надають допомогу в ремонті луків. А ще перше заняття безкоштовно! Чому ж саме Gera in company? Назва інтернет-магазина пов'язана з тим, що засновник дуже “горить” своєю справою, буквально, живе в компанії.

Продукція компанії дуже різноманітна і постійно розширюється. В першу чергу це, звичайно, бамбукові і ламінатові луки:

  • - прямі (класичні англійські лонг боули);
  • - складно-складові (рекурсивні луки);
  • - модерн (традиційні, мисливські, кінні, хантери і модерн лонги);
  • - Юмі (традиційні японські луки).

Стріли:

  • -арбалетні;
  • - для традиційних луків (повністю дерев'яні або з пластиковими хвостовиками). Так само для тих, хто хоче сам виготовити стрілу, можна придбати окремо держаки, пір'я, наконечники і хвостовики.

Аксесуари:

  • - рукавички на ліву і праву руки;
  • - всілякі краги;
  • - щити різних розмірів;
  • - тримачі для тятиви;
  • - глушники;
  • - чохли для луків;
  • - тятиви;
  • - мішені.

І багато, багато іншого. Що цікаво, компанія використовує тільки свої матеріали при виготовленні продукції: натуральну шкіру, бамбук,, нитки, пір'я і т.д.

Будь-хто, навіть лучник-початківець, легко розбереться і підбере собі весь необхідний інвентар: зв'язок з покупцем ведеться практично 24 години на добу по телефону та у всіх соціальних мережах. До того ж лук можна поміняти протягом 14 днів. Це необхідно, тому що часто навіть досвідчений стрілок і лук "не знаходять спільної мови". Початківці, піддаючись амбіціям, можуть не послухати фахівця і замовити собі лук, який просто не можуть натягнути. А найкраще прийти в один з тирів і спробувати постріляти: у всіх великих тирах України є луки Gera in company! Тобто програма лояльності до клієнта на вищому рівні! А все тому, що Gera in company ставить своїм головним завданням розвиток і популяцію лучного спорту серед людей різного віку. Адже стрільба з лука - це перш за все здоров'я. При стрільбі працюють м'язи спини і преса, поліпшується постава і хода. Так як тренування часто проходять на свіжому повітрі, “прокачуються” легені і серце, а мозок насичується киснем.

Це допомагає в роботі і навчанні. Крім вищесказаного, поліпшується гострота зору, точність і окомір. Людина стає більш спокійною і витриманою. Користь стрільби з лука для здоров'я просто величезна. До того ж цей спорт практично не має вікових обмежень! Серед лучників багато дошкільнят і людей навіть за 80! Сам сайт є джерелом корисної та цікавої інформації для будь-якого лучника. Тут зібрані адреси і повний опис всіх тирів України, багато лучних статей і відео. У інтернет-магазину є і свій канал на YouTube. Там знаходяться огляди на всі представлені луки, різна інформація з лучного світу. Gera in company постійно вдосконалює і радує своїх клієнтів новинками. Все більше і більше людей різного віку, забувши про гаджети, виходять з дому щоб зайнятися цим захоплюючим спортом: стрільбою з лука.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також