Google Glass можна буде управляти думкою (ВІДЕО)

5
0

Лондонський розробник інтерфейсів This Place розробив додаток, що використовує можливості сенсора мозкової активності для управління Google Glass.

Для реалізації цієї можливості, власнику Google Glass потрібно встановити додаток MindRDR і придбати датчик електричних імпульсів головного мозку Neurosky MindWave Mobile.

Датчик Neurosky MindWave Mobile нагадує гарнітуру і кріпиться до голови. Його потрібно надіти разом з Google Glass.

У свою чергу, додаток MindRDR служить свого роду драйвером MindWave для Google Glass. Після підключення користувач зможе управляти камерою і ділитися створеними з її допомогою знімками з друзями в Facebook і Twitter, використовуючи розумову концентрацію.

За заявою гендиректора This Place Дюсана Хемліна (Dusan Hamlin), на часі додаток MindRDR вже працює з чотирма різними сенсорами активності мозку.

Однак по мірі розвитку телекінетики в майбутньому компанія планує підтримувати всі 18 різних метрик, які вже вдається зняти з мозкової активності.

Сенсори NeuroSky знаходяться у відкритому продажу, і один такий пристрій обійдеться в 129 доларів. Як повідомляється на сайті компанії, акумулятора сенсора вистачає на 8 годин, у той час як заявлений час роботи Google Glass становить одну добу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також