Google Maps розробив тур Антарктикою (ВІДЕО)

7
0

Компанія Google спільно з Університетом Міннесоти розмістили на картографічному сервісі Google Maps панорамні знімки, зроблені на Південному полюсі планети.

У Google говорять, що нові дані дозволяють всім інтернет-користувачам віртуально побувати в Антарктиці, навіть не виходячи зі свого будинку.

На розміщених панорамних фото присутні всі традиційні атрибути Південного полюса: пінгвіни, шельфові льодовики і безкрайні снігові простори.
 
Antarctic Street View також дозволяє отримати і деякі додаткові дані, що стосуються південної точки планети.
 
Нові панорамні фотографії були надані Google як Університетом Міннесоти, так і низкою наукових закладів інших країн Нової Зеландії та Південної Америки.
 
Зазначимо, що полярні панорами дещо відрізняються з технічної точки зору від традиційних панорамних фото на сервісі Street View.
 
Полярні знімки були зроблені на спеціальні камери, розміщені на статичних штативах і оснащених лінзами "риб'яче око" для максимального кута огляду.
 
За словами інженерів Google, нові полярні знімки - це частина програми розвитку Steet View, пов'язаної з виходом сервісу за межі міст.
 
Раніше Google вже розміщувала знімки Амазонки, британського Стоунхеджа, а також ряду історичних об'єктів в Південній Америці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також