Google показала окуляри майбутнього (ВІДЕО)

6
0

Компанія Google вперше показала свою нову розробку - окуляри доповненої реальності Project Glass, які вже встигли охрестити "окулярами Термінатора". Вони дозволять замінити телефон, планшет і GPS-навігатор.

Фотографії та короткий відеофільм, який пояснює концепцію Project Glass, розміщені на сайті соціальної мережі Google +.

Диво-окуляри зможуть виходити в Інтернет, повідомляти прогноз погоди, а також прокладатимуть пішохідні маршрути і розпізнаватимуть голосові команди. Окрім цього, новий пристрій зможе відтворювати музику і фотографувати.
 
Судячи зі знімків, пристрій нагадує оправу для окулярів, в яку вбудовано мікрофон, а над правим оком користувача розміщений напівпрозорий екран, на який видається інформація.
 
Про проект Project Glass стало відомо ще в лютому, і навколо нього одразу з'явилося багато чуток. Газета New York Times припускала, що перша партія окулярів надійде в продаж у США до кінця року і коштуватимуть вони 250-600 доларів. Але експерти кажуть, що показана на відео технологія поки ще не доведена до стадії готовності до продажів.
 
Але попри всі розмови про проект, ще незрозуміло, чи дійсно Google має намір продавати окуляри, чи хоче тільки продемонструвати свої інноваційні рішення.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також