Google вже у жовтні презентує довгоочікуваний смартфон Pixel 8

17
0

Поки увага всього світу прикута до виходу новий IPhone, Google вносить останні корективи, щоб відповідь конкуренту вийшла гідною - вже 4 жовтня очікується презентація їх смартфона Pixel 8, який має стати дійсно серйозним гравцем на ринку одразу з декількох причин.

Що відомо про новинку?

На відміну від тих же розробників Apple, у Google до презентації нової моделі ставляться менш прискіпливо - вже фактично відомі усі найважливіші деталі, тож лишилося лише дочекатися офіційної дати релізу. Поки що пропонується сприймати їх не більше, ніж чутки, проте якщо від них і будуть відхилення, то незначні. Передзамовлення, до речі, можливе вже з 4 жовтні, на що вказує демонстраційний відеоролик. Традиційно очікується, що новинка задовольнить будь-яку категорію користувачів, від тих, хто використовує девайс, як робочий інструмент, до прихильників розваг - мобільних чи навіть азартних ігор. Для них vip casino промокод створить особливі умови.

Інтерес до презентації полягає у тому, що Pixel 8 для компанії стає своєрідним викликом, адже минула їх модель визнана найкращою у лінійці. З усім тим, перші відомі деталі вкотре нагадують, що досконалості немає меж. Зокрема в таємниці не вдалося лишити дизайн нового смартфона звичайної та Pro версії:

  • Вони відрізняються дизайном камери;
  • Обидва мають заокруглені кути;
  • Pixel 8 Pro очікувано буде більшим за Pixel 8.

За наявною інформацією Google зосередяться на плоских дисплеях та відмовляться від округлень по краях. Відомі та розміри дисплеїв обох моделей: у Pixel 8 він складами 6,17 дюймів, тоді як його “старший брат” матиме 6,70.

Не гірший за IPhone

Якщо вже два гіганти намітили презентації своїх нових досягнень на перші місяці осені, то порівняння тут не уникнути. Тим більше, що разом зі смартфоном Google презентуватиме і смарт-годинник нового покоління, як і Apple.

Що стосується технічних характеристик обох моделей Pixel 8, то наявна інформація в інтернеті дозволяє зібрати чи не повну картину, хоча й інтрига триматиметься аж до самої презентації. Наприклад, відомо оперативна пам’ять звичайного Pixel 8 становитиме 8 Гб., тоді як Pro-версія отримає на 4 Гб. більше. Щодо камер обох смартфонів, то покращення очікуються в обох, але у Pro вони мають стати відчутнішими хоча б тому, що він оснащений одразу трьома камерами.

За збільшення потужності та оптимізацію роботи Pixel нової версії відповідатиме новий чіп Tensor G3. Нагадаємо, що у передній моделі використовувалась версія G3, а наступне покоління має налічувати безліч переваг, починаючи від трасування променів для кращої обробки фотографій, до володіння прийомами штучного інтелекту.

Під питанням залишається місткість акумулятора обох новинок, проте за чутками вона має бути збільшена. По-перше, це очікуване нововведення, цим вже хизується новенький IPhone, а по-друге, до автономності роботи попередньої моделі у критиків були питання, тож чекаємо на кінцеву роботу над помилками вже 4 жовтня.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також