Grand Prix Mukachevo Junior 2017: У Мукачеві влаштували велогонку для дітей (ФОТО)

6
4

Участь у велогонці взяли понад 80 дітей віком від від 2 до 17 років.

Як розповідає Мукачівська міськрада, стартували змагання о 11:00 від міської Ратуші, з 9:00 проходила реєстрація учасників.

Змагалися діти у 16 вікових категоріях. Стартувало по четверо діток, зробивши коло на площі Кирила та Мефодія. Переможець – проходив у наступний етап. Судді змагань відзначають високу якість організацію етапу велогонки. Переможці отримали медалі, грамоти та оригінальні подарунки.

Вже в неділю, о 9:00 стартуватиме реєстрація на шосейну велогонку Grand Prix Mukachevo 2017, яка проходитиме вулицями міста.

Мukachevo.net повідомляло, що частина вулиць буде перекрита, і публікувало карту проїзду велосипедистів.

Переможців очікують грошові винагороди.
 

Коментарі

1
123

Завдяки велогонці, було проблематично дістатись до залізничного вокзалу. Я наприклад, незнала що пів міста буде перекрито. Шановні організатори, прошу звернути увагу на такий нюанс, що з Мукачева, особливо в неділю, після 16:00, починається величезний трафік на залізничний вокзал.

Ш
Шоні

Ще би квадрики пустили по варушу... У мене ще бензін ся кінчився доки кіла метав. Раніше в сторону Визниці марафони робили....... Люди мало думайте!!!

С
сердитий

на стадіоні не можна круги намотувати?,блін,щоб попасти на Ужгородську - заїжай з Красної Горки,а потім в городі ще стояти..і якраз поспішав а тут така засада..ви ненормальні??..на то є стадіони кружляти

П
Пішті

Заколібали з цими велогонками! Півгорода перекрили, не проїдеш. Ні знаків, ні вказівників попереджувальних ніде нема, лиш по факту стоять і розвертають. Біціглюйте собі кіть хочете, айбо то якось організовано треба робити. Бо город у транспортному колапсі через вас

Читайте також