Ґвалтівником дівчини в Ужгороді виявився "колишній" нацгвардієць

16
50

За попередніми даними чоловік зараз знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що 14 лютого в Ужгороді 26-річний уродженець м. Золочів, Львівської області згвалтував неповнолітню дівчину.

Як стало відомо, чоловік є колишній Нацгвардієць. Про це спочатку повідомив закарпатський правозахисник Роман Келемен, а згодом редакції підтвердило джерело у поліції.

За словами Романа Келемена, він прибув сюди у складі групи для патрулювання після стрілянини у Мукачеві. Наразі чоловік затриманий і знаходиться в ІТТ Ужгородського міськвідділу.

Але, як зазначило редакції джерело, підозрюваний був звільнений з Нацгвардії ще до зґвалтування. Але є припущення, що це було зроблено заднім числом.

Коментарі

Т
Троцкій

в Ужгороді 26-річний уродженець м. Золочів, Львівської області згвалтував неповнолітню дівчину. - просто нащадок хероя Степана Бандери... всі вони такі ... і той що тут з себе корчить патріота, і на рус мову переходить..

ДЗ
До заперевальних рогулів

Чому сидите на закарпатському сайті?

Ц
Центровський

Русун то як муха , жужить , нервує і живе на купі гімна .

Д
Дідо

Там де ся появлять русин там ся пропадать паленка, цігаретлі, хаща і металолом.

Д
Дідо

Там де ся появлять галичанин там ся начинать с-рач

Ц
Центровський

в Нижньому Новгороді 26-річний уродженець республіки Дагестан згвалтував повнолітнього нащадка мокшанських народностей, і після того мокшанин почав сидіти на мукачівському сайті і як папуга строчити одну і ту ж дурню про майданутих, соросят, глобалістів і бандерівців, використовуючи нікнейми 1, 111, 455, 555, 1000, 6969, Фері, море, Чуня, Іван, і т.д.

Т
Троцкій

в Ужгороді 26-річний уродженець м. Золочів, Львівської області згвалтував неповнолітню дівчину. - просто нащадок хероя Степана Бандери... всі вони такі ... і той що тут з себе корчить патріота, і на рус мову переходить..

КК
Кевин костик

Шо мля не тем числом тёлку его тоже задним числом згвалтувати а как иначе

ЛШ
Леся Шонівна

До регочу 21:25 . Не відаю як то на львівщині а у нас на закарпаті здати свого сексуального партнера міліціштам то є норма. То як маєш яку дівочку то втікай од неї до Дуньки кулакової .

МА
Мамо, але я дурна

Меня послали мамо вчитисі до Львова, Я поступила в трете ПТУ. На ту стипендію розїлась, як корова, Бо пиріжки дешеві, як гівно. Приспів: Мамо, ну що маю робити? Мамо, але я дурна! Мамо, ну що маю робити? Мамо, але я дурна! Ви наказали, мамо, щоб я не гуляла, Бо львівські хлопці хочуть тілько секс, Свого наставника я врешті покохала, Він має дачу, але старий, як пес. Приспів Перегідрольом вибілила коси, Побрила ноги, маю манікьюр, Тепер по ночах я вивчаю секси, А в день на парі я роблю перекур. Приспів (2) Мамо!

Р
Регочу

Цвіт галицького братства, гомосексуальні фантазії побратимів. Шалені дотепи львівшьких вуйків. Ви мені одно поясніть - у вас, на львівьшині, згвалтування дитини це злочин чи тост?

П
Петро

На фоні цього у Мукачівсбкий ВП на посаду заступника призначають особу, яку було з ганьбою вигнано з цього ж відділу за отримання хабарів з торговців на ринку ГІД

ВК
Вася капелан

Тилько гузиця сильно болит і гамно разом з кровію витикає.

ВК
Вася капелан

Добрі ош у ня никус не є інтелекта - сяк май легше ся жиє на сьому світі.

ВК
Вася капелан

Галицький скот проявляє свій інтелект у коментарях.

ДН
До нижньої марги 19:59

Я не дохтор щоб зашивати твоє порване циганами дупло. Тай і дохтора тобі не треба , ветеринара доста для твої русунської гузици. А бидлом то тебе дристуне всі кличут.

ДС
Дмитро Сuдoр

Накониць-то Центровський ся повернув до нас у кaмeру на зoнy. Типирька гyзuці Шоні Мандауна малинько легше бде і нам з Гeцкoм разнообразіє.

БГ
Баба Галицька

поляки кликали мене бидлом, я де хожу-там дрищу, бо маю дупло роздовбаной і гуно само по собі ся з мене вивалює

ПГ
Питьо Гецко

До нижнього 19:30. Вже би рабе мавись би знати шо звати мине Питьо. А то жи я смокчу у москалів пуци а ти рабе у циганів то я є вождем всих русунів а ти то просто смоктуном.

ПД
приклад для нащадків

беріть приклад з славних зал-упівців, яким не требало нияких зрадливих жун у схронах-вони щиро та палко кохали один одного своїми щупликами і незадарма їх вождь-предводітель Степан мав погоняло-Баба

ПГ
Петро Гецко

Іване, лем бояров можу ти заплатити. В самого типирька з рублями напряг.

І
Іван

До русинського вождя Питя Гецка . Перепробачте мені хазяіне шо пишу против українців українською бо навить на Закарпаті нашого русняцкого белькоту йой перепробачте бисіди ніхто не можи втямити . Перепробачте я си стараю , вишліть коли ваша ласка трохи рублів бо вже си зовсім без грошей опустивім.

І
Іван

в Ужгороді 26-річний уродженець м. Золочів, Львівської області згвалтував неповнолітню дівчину. - просто нащадок хероя Степана Бандери... всі вони такі ... і той що тут з себе корчить патріота, і на рус мову переходить..

В0
Вовочка 0505707696

К Иван 17:13 . Прасти братан я немного принял водочки от возмущения .Ну кругом беспредел панимаеш .И девка эта не права ну потрахалась ты с пацаном ну не заплатил он тебе так не давай ему больше зачем в ментовку то бежать. Я своим девкам никагда не плачу ну там шампусика куплю винчишка а денег не даю а если не довольны могу и по морде слегонца сапогом заехать. Ладно братан давай будь мне на работу пора я сторожем на стоянке вкалываю.

В0
Вовочка 0505707696

К Иван 17:39 . Прикинь братан пацану полтора десяточки прилетело. И главное за что , ну чего по пъяни не бывает. Откуда такая жесть? Пацан к дембелю готовился а тут на тебе. Ну я понимаю там выговор или наряд вне очереди , а тут полтора десяточки и главное за что ,какие-то чурки. Да не по понятиям это . Кто после такого беспредела в армию пойдёт матушку Расею от пиндосов и бендеровцев защищать.

В0
Вовочка 0505707696

К Иван 17:13. Братан почему пишешь по бендеровски пиши на родном рускам изыге.В Армении армянские бендыровцы на 15лет засудили рускава хероя за убийство всего то армянской семьи из 7 особей.Звери черножопые.Деды убивали ,если надо повторим.

І
Іван

Ужгороді 26-річний уродженець м. Золочів, Львівської області згвалтував неповнолітню дівчину. - просто нащадок хероя Степана Бандери... всі вони такі

В0
Вовочка 0505707696

До васи капелана. Жду тебя моя ты заднеприводная любовь.

ВК
вася капелан

До Вовочка 0505707696 15:59. Я вжи біжу до теби мий побратиме , полюбимоси.

В0
Вовочка 0505707696

Во бы и со мной бы так кто-то развлекся! Я даже заплатить готов! А то надоело с одной бутылкой развлекаться(((

В0
Вовочка 0505707696

Во как Ук роСКОТ развлекается!

Д1
До 15:01

Може дівка хотіла шоб женивсі на ній а він не хотів ,то она і написала на него заяву в міліцію .

ВК
вася капелан

Я си люблю з ромаріо без грошей .То він мине полюби то я єго полюблю і нам дівочок не треба.Ми то є крепка русинска сімья.А той заперевальний не хотів платити за секс то ней сидит в тюрмі.

О
олександр

Він в Ужгороді служив більше року в Нацгвардіі а не прибув у звязку з стріляниною і дійсно звільнили заднім числом щоб не псувати репутацію батальйону

С
С

львівський хандон і у Африці хандон

О
Олександр

Про шо туй писати... коли сам начальник на Мерсі сліпакови кажду пятницю йшов ся тігати у готель з путанов.

I
injustice

і на кого надіятися в цій державі?? нема захисту..

Ш
Шоні

Ромаріо каже правду

Ф
ф

РАБОТАЕТ ешбе у виявлення Р/Н особей С лава С ловацьків РЕ ПУБЛІЦІ і крапка

Р
ромаріо

Слава Украіні. Добре каже Володимир Рудольфович Соловьов - не військові, а - зборище пяниць, мародерів, гвалтівників і бездарів, які лише грабувати і гвалтувати безпомічних під час громадянськоі війни можуть, а коли справді треба показати силу, то кожен раз ім справжні військові надирали задницю то в Іловайському котлі, то в дебальцівському котлі. Рипнуться ці бездарі ще раз - дістануть і в черговий раз.

ВК
вася капелан

Як я робив на чехах то один чех зи мною любився і не заплатив ні крони то я го здав в поліцію .Ней знає як то не платити за секс.

М
Місцевий

Ніколи такого не було. І от опять. Не інакше як Рука кРЕМЛЯ.

ВК
вася капелан

Думаву шо він не хотів платити за секс і она го здала в поліцію.

1
1111111111

Мусора в нас не только пидарасы

ВК
вася капелан

львівшька худоба звикла до такої поведінки на Сході.

МА
Мирний Атом

задним числом уволили 100 %

С
СМЕРШ

За таке "звільнення" звільняти треба керівника частини та кадровика, провести ДБР службову перевірку і все стане ясно.

НК
не клич лихо, доки тихо

якщо такі "захисники" та їх керовники дозваляють собі таке поводження тут, далеко від бойових дій, то що вони витворяють з населенням в районах бойових зіткнень? місцевій владі не таких горе-защитничків треба було запрошувати, а скорше вже ОБСЕ.

П
Петя

Да,звільнений за один день Заднім числом Як усе

5
555

Да-да приїхав сюди для патрулювання, і звільнили його тут,капец логіка!

Читайте також