"Габровські жарти" та "Комп’ютерні приколи"

40
0

Гумористична серія видавництва „Закарпаття”

На Закарпатті з гумористичними книжками доволі сутужно. Із серійних видань можна згадати хіба альманахи „Карпатський словоблуд” та „Карпатський блудослов”. Тому приємно, що видавництво „Закарпаття” запровадило власну гумористичну бібліотечку, назвавши її відповідно „Анекдотекою”.

Це невеличкі за розміром, обсягом і ціною жартівливі збірнички гарно оформлені художником Миколою Дем’яном. Книжка спокійно влізає в кишеню і може стати джерелом сміху в будь-якій компанії.

Першою у серії вийшли „Габровські жарти” у перекладі Галини Малик, яка добре знає болгарську. Всесвітньо відоме місто Габрово та його мешканці славляться своєю ощадністю чи то пак скнарістю. Цим вони нагадують і закарпатців. Так що анекдоти про габровців є повчальними і для нас.

Другими в „Анекдотеці” вийшли такі популярні нині „Комп’ютерні приколи”. Для чого шастати по всесвітньому павутинню, якщо все найкраще зібране під однією обкладинкою? Гумор – не тільки продовжує життя, але й робить його веселішим. Тож чекатимемо на третю книжку „Анекдотеки”.

Олександр ГАВРОШ

"Старий Замок "Паланок"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також