Гаджети та аксесуари від українського бренду Gelius

13
0

Життя сучасної людини в двадцять першому столітті досить складно уявити без інноваційних портативних пристроїв. Але перед тим як здійснювати дорогу покупку необхідно детально вивчити технічні параметри, функціональні особливості і можливості гаджета.

Експерти рекомендують віддавати переваги тільки перевіреним світовим і вітчизняним брендам, це дозволить уникнути частих поломок і збільшити термін експлуатації.

Вся представлена лінійка гаджетів і мобільних аксесуарів Gelius відрізняється інноваційними рішеннями, високою продуктивністю, стильним, виразним дизайном.

Місія компанії - розробляти і поставляти на український ринок мобільний і портативну техніку високого класу. Виробник гідно справляється з поставленими перед ним завданнями, може догодити навіть самим вимогливим покупцям.

Вся продукція сертифікована. Ознайомитися з повним асортиментом товарів можна на головній сторінці сайту gelius.ua.

Особливості мобільної техніки Gelius

Компанія Gelius зарекомендувала себе як надійного бізнес - партнера, яка здатна врахувати переваги навіть найвимогливіших клієнтів. Найчастіше в онлайн - магазинах купують:

  • Навушники - вакуумні моделі назавжди дозволяють забути про докучливих проводах, вони відрізняються високою якістю звучання, гарнітура здатна працювати автономно до 30 годин.
  • Автомобільна електроніка і тримачі для смартфонів. Наприклад, автомобільні утримувачі мають функцію бездротової зарядки, оснащуються смарт опціями.
  • Смарт годинник. Представлені інноваційні новинки довгий час можуть працювати без підзарядки, управляти пристроєм і передавати медіа файли можна за допомогою Bluetooth або спеціально встановленої програми DA Fit.
  • Портативні колонки. Новинки мають модуль Near field communication. Для того щоб почати прослуховувати музику, досить піднести смартфон до колонки.

Крім усього перерахованого вище український бренд випускає на ринок продажів захисні скла, чохли, акумулятори, смарт - гаджети.

Мобільна техніка поєднала в собі два ключові чинники: доступний ціновий сегмент і високу якість. Компанія піклуватися про кожного покупця, компетентні консультанти допоможуть за лічені секунди підібрати підходящу модель відповідає всім індивідуальним побажанням.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також