Галичани заговорили про геноцид українців і вимагають повернення Януковича - Тимошенко (ВІДЕО)

11
11

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко розповіла про настрої львів'ян і позицію щодо теперішньої влади.

Про це Юлія Тимошенко заявила вчора, виступаючи на погоджувальній раді у ВР.

"Такої кількості сліз, прокльонів і безнадії я не бачила ніколи! Я вперше почула вимогу про те, що якщо демократичні сили, які при владі зараз, не здатні управляти країною, то нехай йдуть і повертають "злочинну владу", яка робила для людей краще", - заявила Тимошенко, говорячи про розмову із простими львів'янами.

Тимошенко також уточнила, що львів'яни називають дії теперішньої влади "геноцидом українського народу". 

Коментарі

З
Закарпатец

Я сам народився і виріс на Україні, тому мені, та власне кажучи , і мільйонам росіян ця трагедія близька на генетично-кровному рівні, повір ми всі мають родичів на Україні відчували всі ці роки, що гряде велика трагедія. Власне кажучи Росія вже пройшла,слава Богу, цей період 90-2000 років. Період смути, воєн, свавілля олігархів. Волею доль прийшов Путін і Росія поступово, повільно, з помилками виповзає із цієї ями, ще трохи і з благословення і милому участю США Росія розпалася на удільні князівства. Я народився в маленькому містечку на самому заході України, милому, чистенькому, тихому і дуже дружньому (Про наркоманію, пияцтво або там вбивства ніхто не знав).

З
Закарпатец

Зараз місто не впізнати - повальне пияцтво, наркоманія, вбивства практично кожен день, зброю,наркотики практично відкрито продають серед білого дня. (нещодавно на сайті міста подивився як одна дама в центрі міста торгувала гранатами, запалами, шнурами і патронами вагу) Колом повальна корупція , люди зубожіли, але правий сектор і СБУ так залякали людей, що все боятися відкривати рот. Незгодних вбивають цинічно-відкрито або гноять у підвалах СБУ. Згадай як в Києві вбили журналіста Бузину, як був убитий адвокат росіян, тисячі людей просто пропали, як свого часу журналіст Гонгадзе , І жоден злочин не розкрито!Ні Одеса, ні Майдан, ні Луганськ ні Маріуполь не отримали відповідь - ХТО ВИНЕН!?

V
vladimir

lochy vujkove z hir pyschut komentari

О
Олегу

Ви никому нич ни докажете,они самоубійци кіть вірять у ту пропаганду.буде їм доста і безвізовий режим і робити дотіть,доки живуть бо продовжать пенс.вік,до якого уже дотипирь не доживавуть.та тот ко вам писав на щот рабів він же собі і написав. Я люблю так збоку почитати,шо пишуть люди без будущого бо они заболи прошлое!

ДО
до Олег

Пан ся надіє на старе , пан зовсім дурень . Не буде по старому . Тому що у вас у Росії цар , а ви раби . В Україні у владі тимчасово виконуючі свої обовя"зки , які змінюются час від часу .

З
Закарпатец

О це дiло!

О
Олег

До Порохобота 23 37.....А нам що до того що ушитка Україна ни относилася из призирством до Кримля ,Від того хто живе краще?Ніхто!Живемо у 5 разів гірше то факт ,нафарширували народ пропагандою от і проти Кремля а а самі ворують у 100 разів більше ніж Яник .Тимошенко каже правду те що і думають люди нам Кремль по...йу пане

ДО
до Оглядач

Ищи нигда так ушитка Україна ни относилася из призирством до Кримля . Олеже люби Тимошенко , а ни Путіна . Она як нияк жона . Била колись она сирьйозна особа , кой сиділа на газовів трубі . Заробляла і субі файно , і Кримльови .

О
Оглядач

Про це говорить не лише Галичина, а вшитка Україна. Майдауни вичерпали аргументи...

А
алекс48

олег, ты тупой? ты нич не порозумів, ушитко фейк. в який клас ходиш?

О
Олег

От і дожилися,яж казав що це буде ще 2 роки тому це фарс а не революція гідності.Майдан організували Жиди та Спецслужби США ,не люблю Тимошенка але вона перша серйозна особа яка сказала це офіційно і вголос

Читайте також