Гамула: Команду треба готувати не за кілька днів до старту чемпіонату

3
0

Ігор Гамула, головний тренер «Закарпаття»:

«Вітаю з перемогою футболістів, тренерів «Олександрії». Сьогодні на поле вийшли рівні за класом команди, однак лише господарі змогли втілити бажання перемогти у забитий м’яч і виграти. Особисто я вперше відвідав Олександрію і скажу — приємно вражений атмосферою на стадіоні, бачу тут із футболом більше ніж на «ти».

Що стосується самої гри, то хлопці грали на рівних, а програли тому, що не змогли реалізувати бодай один небезпечний момент. Сьогоднішня поразка ще раз довела: команду треба готувати не за кілька днів до старту чемпіонату, переживаючи значну плинність кадрів.»

Володимир Шаран, головний тренер ПФК «Олександрія»:

«У свій час мені доводилося тренувати ужгородське «Закарпаття», тож грати проти колишньої команди було в душі легко й надзвичайно сильно хотілося перемогти.

Звичайно складно було грати у спекотний літній день, проте погодні умови одинакові для обидвох колективів. У перерві я сказав хлопцям, що вони повинні виконати поставлене завдання – проявити чоловічий характер і перемогти.

У таких матчах доводиться стояти перед дилемою: чи одразу давати змогу проявити себе молоді чи поступово. Задоволений тим, що новобранцям таки вдалося влитися у гру й показати якісний футбол. Врешті загальнокомандні зусилля принесли потрібний результат. Загалом усі сьогодні старалися – молодці!»

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також