Гамула проти Костова: тренери поділилися враженнями від матчу Закарпаття - Металург Д

30
0

Головні тренери ФК Закарпаття та Металург Донецьк розповіли на прес-конференції, що думають з приводу сьогоднішнього матчу.

Гамула: Ми потрапили в це болото…

Головний тренер "Закарпаття" Ігор Гамула залишився незадоволений станом поля у грі з донецьким "Металургом".

"Складна ситуація склалася перед матчем. Ми потрапили в це болото... Але, звичайно, воно для двох команд. Перед грою попереджав, - хто виграє силову боротьбу й не допустить ніяких прорахунків, той і переможе.

Ми ж припустилися однієї помилки, і вже зрівняти не змогли, тому що віддали багато сил, хоча й перебудувалися після перерви на гру у два нападники.

Команда з Донецька дуже кваліфікована, підбір футболістів у них дуже високої якості. Шкода, що ми не набрали жодного очка", - розповів Гамула.

Костов: Не було краси футболу, це просто - бий вперед і борись

Головний тренер донецького "Металурга" Ніколай Костов прокоментував результат матчу із "Закарпаттям".

"Важко коментувати цю гру, тому що вона проходила в дуже складних умовах. Після перших 15- ти хвилин поле так зіпсувалося, що грати у футбол було неможливо.

Ця перемога значить для мене багато, і в той же час нічого не значить. Значить багато, тому що це все-таки перемога, наша перемога. Гравці намагалися й билися за неї, і я їх поздоровляю.

А нічого не значить через те, що це був не футбол, не було краси футболу, це просто - бий вперед і борись", - розповів Костов.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також