Ганяють і перевертаються: в Кошице почастішало п'яних аварій (ФОТО)

4
2

В словацькому місті Кошице почастішало аварій з вини та участі п'яних водіїв.

Так у п'ятницю рятувальникам довелося виїхати на черговий виклик - водій Volkswagen Golf робив маневр на мокрому асфальті - машина перекинулася на трамвайну колію.

Довелося тимчасово зупинити рух. Водія після аварії перевірили на алкоголь у крові - виявилося 1,9 проміле. Поліція порушила справу за підозрою у вчиненні ДТП у стані алкогольного сп'яніння. У водія забрали посвідчення і заборонили керувати автомобілем.

У суботу подібна аварія сталася близько 6 години ранку. Тепер за участі "Фабії". На місце ДТП також викликали пожежників та швидку допомогу.

Також дивний випадок стався на околиці Кошице, в районі аеропорту. Група молодих чоловіків вирушила сюди вночі на кількох автомобілях. Кажуть, щоб розважатися і поганяти.

Несподівано спалахнув 20-річний комбі Ford Escort. Хлопцям вдалося вибратися з палаючого авто. Коли приїхали пожежники було вже пізно - машина згоріла вщент. За їхніми словами, ймовірно, пожежа сталася від перегріву.


Коментарі

P
pfr

Усе правильно: Кошице, Братислава, Пряшів, Михайлівці, Бардіїв, Перемишль, Марамороський Сигіт і т.д. - так назви цих міст звучать по-нашому.

М
Мукачівець

До "муДачево нІт" : не КошИце , а КошІце !!! Хоч одна істота напівграмотна є ?

Читайте також