Гаряча вода має подаватися безперебійно

9
0

Наполягають в ОДА

У зв’язку із завершенням опалювального сезону в деяких містах та селищах області з об’єктивних і суб’єктивних причин було відключено від централізованого гарячого водопостачання житлові будинки.

Згідно зі статтею 16 Закону України „Про житлово-комунальні послуги” та постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року №630 „Про затвердження Правил надання послуг централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”, пункту 3 „Правил” комунальні послуги надаються споживачам безперебійно, за винятком, коли проводяться ремонтні й профілактичні роботи.

Обласна державна адміністрація просить місцеві ради вжити заходів щодо безперебійного забезпечення населення гарячим водопостачанням в населених пунктах, де гаряча вода подається централізовано. Зокрема, заступник голови облдержадміністрації Олександр Карташов наголосив, що голови міських та селищних рад не мають права відключати гарячу воду, оскільки це входить в ті послуги, за які платить людина, повідомили з управління інформації та зв’язків із громадськістю ОДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також