"Гаррі Поттер та Сутінки": пастор біблійної церкви Global Vision спалив книжки, аби зупинити чаклунство

4
0

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Американський пастор провів церемонію спалення книг, серед яких були "Гаррі Поттер" і "Сутінки", тому що "чаклунство і прокляті речі повинні піти".

Грег Локк, головний пастор Біблійної церкви Global Vision, очолив книжкове багаття в Нешвіллі, штат Теннессі, в середу, 2 лютого.

Локк, якого забанили в Твіттері за поширення дезінформації про вакцини, сказав на церемонії спалення, що "церква має релігійне право спалювати окультні матеріали, які вони вважають загрозою їх релігійним правам і свободам і системам переконань".

У пості в Instagram, що рекламує спалення книг, Локк сказав: "До нас звідусіль приходять речі, які ми будемо спалювати. Ми не граємо в ігри. Чаклунство і прокляті речі повинні піти. Ми прекрасно розуміємо, у що вплутуємося. Беріть з собою все. Досить допускати демонічні впливу в свій будинок.

Я говорив це зі сцени, кажу і тут.... ВСЕ, що пов'язано з масонською ложею, має бути знищено. Це сатанинський культ, незалежно від того, що говорив вам ваш майстер-масон, Дід, смажить рибу. Принесіть всі свої речі про Гаррі Поттера. Смійтеся, скільки хочете, ненависники. Мені байдуже. ЦЕ ЧАКЛУНСТВО 100%.

Всі ваші "Сутінкові" книги і фільми. Цей безлад сповнений заклинань, демонізму, перевертнів і окультизму. Принесіть карти Таро, спіритичні спіритичні сеанси, цілющі кристали, статуї ідолів, книги заклинань і все інше, пов'язане з окультизмом має піти!!"

Пастор нещодавно потрапив у новини через жахливі коментарі про дітей з аутизмом, які, за його словами, одержимі дияволом.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також