Гаваші вирішував проблеми виноградівців

17
0

19 січня, на Водохреща, голова облдержадміністрації Олег Гаваші провів прийом громадян у Виноградівському районі.

До керівника області по допомогу звернулось 18 мешканців Виноградівщини. Питання в основному стосувались надання допомоги на лікування та для поліпшення житлових умов. Так, студентка, мешканка одного із сіл району, яка є круглою сиротою, просила допомогти з ремонтом будинку. Олег Гаваші виділив дівчині матеріальну допомогу і дав доручення голові райдержадміністрації допомогти із проведенням ремонту.

Потребує кращого житла і багатодітна сім’я з Великих Ком’ят. І на це питання голова ОДА дав конкретні доручення.

Низка питань стосувалась проблем громад. Так, сільський голова Вилока звернувся з проханням про виділення коштів з обласного бюджету на завершення будівництва ЗОШ № 1 ІІІ ступеня. Голова облдержадміністрації дав доручення начальнику обласного управління освіти і науки врахувати це звернення при формуванні бюджету на 2010 рік.

В рамках робочої поїздки на Виноградівщину Олег Гаваші відвідав низку підприємств району – два спільні українсько-італійські ТОВ «Вібен» у Великій Копані та ТОВ «Платі Юкрейн Лімітед», а також ознайомився з роботою Великокопанської сільської ради і ходом завершення будівництва школи в с. Дротинці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також