Гаваші звільнено: Указ Президента

10
16

Відповідний указ, датований 3 червня, був оприлюднений на сайті Президента України.

"Звільнити ГАВАШІ Олега Олодаровича з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Словацькій Республіці", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що громадянин України в автомобілі з дипломатичними номерами намагався вивезти з країни майже 60 тисяч пачок цигарок під виглядом дипломатичного вантажу.

Ним виявився Сергій Ліщишин, котрий є чоловіком першого секретаря посольства України в Словаччині Оксани Ліщишин.

24 травня МЗС вирішило відкликати до України Ліщишин, яка стала фігурантом скандалу з контрабандою цигарок.

Коментарі

И
Иван

При всій великій повазі до Балоги В.І. це цого велика помилка Гаваші,він підняв цю нікчему,цього навіть недовчителя,гаваші зрадив його,брав хабарі,запитайте його за які кошти побудована дача Шаяні,як незаконно викуплено майно ЖЕКУ в Мукачеві,хата сина на 400 м.кв,е надія,що шановний Віктор Іванович це знае.гаваші ненавидить навіть Віктора Івановича,бо де е ж вдячність у бид..а!

U
uuuu

тут накрався и так мало було

П
правда

чоловік за пару років забезпечив вже і своїх внуків і дуже плаче, що го звільнили, пройда пару місяців чи рік і система придложить інше хлібне місце роботи і дале мож буде красти.

ГЦ
Гавашійов Цімбор

Сьогодні справжне свято для України та Словаччини, обидві країни нарешті позбулись величезної ганьби з ім`ям Гаваші на відовідальній посаді, значення якої він так і не зрозумів! Порошенко під тиском обставин був змушений прийняти єдине можливе рішення. Впевнений, що мене розуміють всі, хто хоч раз в житті стикався з цією "людиною" під прізвищем Гаваші. Хотілося б вірити,що хоч ця ситуація спонукне МЗС подумати про те, що всіляка шушера (Гаваші) не може навіть у ві сні представляти велику країну (Україну) за кордоном!Слава Україні, ганьба Гаваші!

В
ВВ

Повинні понести покарання. Досить вседозволеності !

З
заслужено!

ще й має понести покарання згідно ККУ, за перевищення посадою такого рівня, трохи відсидить, сухарі поїсть, схудне і розуму на старість набереться.Сором і ганьба!

Д
дюрі

ГАНЬБА!!!

0
07

балога свого кума в біді не лишить,не журіться ним

Д
ден

Чекайте....ми ще не знаєм куди його перевели....Маю надію, що ЗМІ підкажуть невдовзі....Бо таких не просто звільняють, таких просто переводять на інше місце роботи. І не завжди на гірше...

ЯН
Я не бендера

А дальше последует иск в международный суд с просьбой признать неправомерными действия относительно дипломата.

"
"Прихильник"

Краще висловитися про цю людину, як сказано у словах Семена - і не можна! Супер! І так думає більшість людей, які хоч раз мали справу із Гаваші!

П
Пішта

Негонно боти. Та він лем на тиждень собі цігаретликів хотів привести покурити бо нервна робота.

П
Пішта

Негонно боти. Та він лем на тиждень собі цігаретликів хотів привести покурити бо нервна робота.

C
Cемен

Життя підняло на вершину нікчемну людину,розібралось, і поставило на місце.

B
buba

какая отвратительная р.жа ... риганал Гаваші

R
rem

А життя здавалося раєм - а тут тобі так підісрали.

Читайте також