Гавришко про COVID-19 в Мукачеві: середній вік померлих 75 років (ВІДЕО)

8
2

Переважна більшість померлих від коронавірусу в Мукачеві мали супутні хвороби та були віку 75 років і більше.

– На жаль, третя хвиля ковідної інфекції, яка почалась місяць тому, ні на секунду не зупинилась. Навпаки, вона йде хвилеподібно і досить суттєва в плані збільшення хворих і хворих, які закінчують життя летально, - прокоментував Мирослав Гавришко, заступник директора з медичної частини КНП «Мукачівська ЦРЛ».

Помирають хворі, які мають супутню патологію і вікові хворі. Середній вік померлих 75 років, хоча є одиночні випадки молодих людей, які померли.

– Я би не заспокоювався ні на секунду і не говорив би про перспективи припинення третьої хвилі. Але радує, що почалась вакцинація, це зніме напругу у людей і призупинить ріст захворюваності, - розповідає Мирослав Гавришко.

Крім того, медик розповів детальніше у відео-коментарі про зв'язок постковідних станів з інсультами, інфарктами, психічними розладами, ішемічними захворюваннями кишківника.


Нагадаємо, 25 лютого на Закарпаття прибуло 14 500 доз індійської вакцини CoviShield. Першим вакцинованим від Covid-19 став лікар-інфекціоніст Степан Карабиньош.

Також оприлюднено адреси та телефони стаціонарних пунктів щеплення на Закарпатті.

Зазначимо, що нещодавно мукачівські медики показали як вакцинуються і розповіли про самопочуття після щеплення.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДН
До нижнього допису

Кожен в своїй справі - Молодець

V
V.

Славік Молодець.

Читайте також