Газ – енергетичний ресурс, який визначає ефективність підприємства

8
0

Коли ви будуєте свій бізнес, треба приділити велику увагу постачанню енергетики, адже від неї залежить багато чинників, які впливають на успішність будь-якої компанії, незалежно від галузі.

Найважливішими моментами, звичайно, є безперебійна робота обладнання й добробут співробітників. Велике значення для функціонування бізнесу має природний газ, і це питання ми розглянемо далі.

Важливий ресурс

Потреба в природному газі є не тільки у великих промислових галузей на кшталт чорної металургії або енергетики. Його використовують:

  • банки;
  • медичні заклади;
  • школи й дитячі садки;
  • кафе й ресторани та ін.

Цей ресурс потрібний не лише для виконання певних технологічних процесів, але й для забезпечення комфорту тих, хто працює (щонайменше для опалення або підігріву води). Для кожного підприємства потрібен надійний постачальник газу, і до числа таких належить компанія «Тепла».

Вона почала працювати на енергетичному ринку з 2015 року, але вже набула статусу найпотужнішого постачальника енергетики до непобутових споживачів (тобто для бізнесу). За цей відносно невеликий період поставлено більше ніж 374 мільйони м? газу у всі регіони, які підконтрольні Україні.


Широка клієнтська база

Команда TEPLA співпрацює як із дрібними ФОП, так і з середнім та великим бізнесом. До компанії звертаються:

  • керівники або власники фірм;
  • енергетики;
  • технічні директори;
  • менеджери з закупівлі тощо.

До клієнтів компанії «Тепла» належать багато брендів, які відомі не лише в Україні, але й за кордоном. Серед них – «Клуб сиру», торговельна мережа «Сільпо», легендарний виробник консервації «Верес», пивний гігант «Оболонь» та ін. Приєднуйтеся до сім’ї успішних підприємств і ви, адже в TEPLA з повагою відносяться до кожного, хто звертається за наданням послуг.

Вигідно та практично

Є багато споживачів газу, які ледь не щомісяця шукають нових постачальників. Але в TEPLA зацікавлені в кожному клієнтові. Завдання компанії не обмежуються транспортуванням відповідної кількості газу. До них також належить побудова з замовником довірчих, довгострокових, комфортних ділових відносин.

Це знаходить відображення не лише в економічних, але й у технічних аспектах. Наприклад, у разі переходу до компанії «Тепла» від інших постачальників немає потреби в тому, аби змінювати точку входу, і це заощаджує витрати часу та грошей на монтаж.

Про взаємодію

Перед тим як почати співробітництво, виберіть тариф, який ви вважаєте найвигіднішим для власної діяльності. Варто зазначити, що ціна за 1м? обговорюється в індивідуальному порядку. Це стосується також умов відповідальності за небаланси (у тому разі, коли вона передбачена тарифним планом).

Також клієнт вибирає собі умови оплати за спожитий ресурс. Це передоплата або подекадний розрахунок. Умови обговорюються з персональним менеджером, який цілодобово буде з вами на зв’язку й допомагатиме вирішувати питання, що виникатимуть під час роботи.

Якщо ви прийняли рішення стати клієнтом компанії «Тепла», потрібно на офіційному сайті постачальника виконати прості дії:

  1. Скласти заяву-приєднання. Для цього передбачена спеціальна онлайн-форма. Потім із вами зв’яжеться менеджер для уточнення деталей.
  2. Підписати договір. Вам не треба буде докладати зайвих зусиль. Угоду підготують фахівці компанії, надішлють її, а вам залишиться лише підписати її.
  3. Замовити обсяги газу, що попередньо розраховані.

Співпрацюючи з компанією «Тепла», ви покращите рентабельність не лише енергетичного сектору, але й підприємства загалом.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також