Газову аварію в Ужгороді ліквідовано. Мешканців 23-х вулиць просять залишатись вдома

8
0

ПАТ «Закарпатгаз» завершив роботи з ліквідації аварії на газопроводі середнього тиску в В Ужгороді. Наразі фахівцями товариства проводяться роботи з відновлення постачання газу та його пуску в оселі ужгородців.

Як повідомлялося раніше, 3 березня, внаслідок проведення несанкціонованих земляних робіт по вулиці Дмитра Донського було пошкоджено газопровід середнього тиску Ду 50 мм.  Через це без газу залишилось 22 вулиці Ужгорода.

За словами в.о. головного інженера ПАТ «Закарпатгаз» Юрія Гаврильця, вчора, 3 березня, о 22.00 за к. ч., аварійні  роботи були завершені. З 08.00 за к. ч.,

Вже 4 березня розпочаті роботи з відновлення газопостачання. В 11.30 за к. ч. розпочнеться пуск газу в оселі ужгородців

ПАТ «Закарпатгаз» звертається до мешканців вулиць Собранецької, Загорської, Павлова, Тютюнової, Оріхової, Добролюбова, Осипенка, Єнківської, Щедріна, Закарпатської, Лісної, Філатова, Золотистої, Рилеєва, Малинової, Кавказської, Черешневої, Котовського, Штефана, Озерної, Студентської набережної, пр. Гірського, Університетської, з проханням бути вдома та сприяти фахівцям товариства, надаючи допуск до помешкань під час відновлення газопостачання.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також