Генерал-лейтенант Віталій Максимов

12
0

провів чергову зустріч з представниками районних ЗМІ

Чергову зустріч з представниками районних засобів масової інформації начальник УМВС генерал-лейтенант Віталій Максимов провів на Тячівщині, де проходила перевірка оперативно-службової діяльності районної міліції.

Йшлося про діяльність закарпатської міліції, криміногенну ситуацію в області, розкриття резонансних злочинів, котрі трапляються у нашому краї, позитивні та негативні моменти діяльності тячівських правоохоронців. Журналісти газет "Тячево" та "Дружба" порушили ряд гострих проблем, які існують в області.

Керівник закарпатської міліції відповів на всі запитання журналістів. Після зустрічі працівники районних мас-медіа зробили пам`ятне фото з Віталієм Максимовим. Відтак генерал здійснив прийом громадян. До керівника закарпатської міліції звернулося кілька пенсіонерів щодо перерахунку пенсій, а кілька громадян -- стосовно неправомірних дій своїх сусідів... Кожне звернення начальник УМВС взяв на особистий контроль.

***

Власне, зустріч представників ЗМІ з Віталієм Максимовим вже відбувалася під час експрес-перевірки Мукачівського району. Однак представники мас-медіа виявили бажання ще раз поспілкуватися з генералом. Під час бесіди журналісти цікавилися, які зміни відбулися з початку року у наших правоохоронців, які заходи вживаються щодо осіб, котрі зловживають службовим становищем, недбало ставляться до людей.

У свою чергу Віталій Вікторович наголосив: кожного відвідувача слід приймати, як близьку людину, тоді у населення не буде скарг на дії міліції. А щодо хабарників та інших зловмисників у погонах, то керівник закарпатської міліції зауважив: щодо таких вживатимуться жорсткі заходи, їх звільнятимуть з органів внутрішніх справ.

Журналістів цікавило з якими питаннями звертаються громадяни до керівника обласної міліції під час прийому. Відповівши на це та інші запитання, генерал підкреслив, що поки він керуватиме закарпатською міліцією, робота з засобами масової інформації буде прозорою.

Після зустрічі з журналістами Віталій Вікторович провів прийом громадян, повідомили з ЦЗГ УМВС у Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також