Генкольсульство Угорщини в Ужгороді знову перефарбувало камінь (ФОТО)

7
4

Працівники Генерального консульства Угорщини в Ужгороді впорядковували територію меморіального комплексу Едмунда Егана, й перефарбували камінь, який нещодавно патріоти зафарбували в чорно-червоні барви, в кольори прапора Угорщини.

Активісти українських патріотичних організацій нещодавно на знак протесту зафарбували один з двох каменів біля меморіалу в червоний і чорний кольори, а другий у кольори державного прапора України.

Учора ж, працівники Генерального консульства Угорщини у м. Ужгород вкотре впорядкували меморіальний комплекс Егана Еде.

—Шкодуємо, що вандали скоїли свої ганебні дії без елементарного знання історії. Пропонуємо їм пошукати та почитати матеріали, ким був і що зробив для Закарпаття Еган Еде!, – написали на сторінці Генерального консульства Угорщини в Ужгороді  в соцмережі Фейсбук.

Читайте також: Поліція Закарпаття посилює режим роботи, аби не допустити провокацій.
 

Коментарі

М
Мікулаш

"...патріоти зафарбували..." ??? Так ось що таке ПАТРІОТИЗМ ?

ДР
До Редакції

Найшлисьте проблему.Вилика біда.Кольори нагадувуть мадярам імперію Австро-угорську.Тріанон для них хвороє місто...Чуму ни пишете,ош у СЛОВАЧИНІ руський дипломат убизвав українського посла нифайно,а словацькі дипутати хотять уту наддуристу МАТРЬОШКУ угнати вон , за недостойну поведінку дипломата...

ДН
До неудачника нище!

Нитіку, твій коментар безсмислєнний. Краще іди корови паси

Б
баламут

Ну хоть хтось працує на Закарпатті. 1000 чоловік на зароботки , а 2 чол каміння фарбувають. Покращення. Слава. Мадяри най ще пришлють дармового хлору, бо свої або не дають, або ціни...космічні

Читайте також