Генконсул Угорщини в Берегові Матяш Сіладі завершив каденцію на Закарпатті (ФОТО)

11
4

Генконсул Угорщини в місті Берегові Матяш Сіладі влаштував прощальний прийом, що відбувся 28 жовтня в готелі "Гелікон". Він очолював дипломатичну установу протягом чотирьох останніх років. Наразі його каденція на Закарпатті завершена.

Матяш Сіладі попрощався з представниками духовенства, громадськими діячами та працівниками консульських установ Угорщини на Закарпатті.
А також презентував виставку картин закарпатських художників Ференца Ерфана, Аттіли Коприви та Золтана Гоголи.

У своїй промові дипломат нагадав, що за останні роки за підтримки Угорщини в області були побудовані й оновлені дитячі садочки та школи, медичні амбулаторії та будинки культури, театри. Зокрема, нещодавно у Берегові встановили кінну статую Ференца Ракоці, оновили низку історичних пам’яток тощо.

А також наголосив, що перед двома сусідніми країнами Угорщиною та Україною стоїть ще чимало спільних завдань. Це стосується відкриття нових пунктів пропуску через кордон, покращення інфраструктури та сполучення. Генконсул підкреслив, що втілення в життя цих проєктів слугуватиме інтересам громадян обох країн.

Наразі наступника Матяша Сіладі ще не призначено, тому тимчасовим керівником дипломатичної установи в Берегові буде Генеральний консул Угорщини в м. Ужгороді Йожеф Бачкаї.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д
Давід

А сертифікати за прививку джонсон що робили на кордоні. Сказали прийдете в консульство і заберете,а там ........ Хто видасть і коли?????

ПП
Пане Президенте України

Покажи хто в хаті господар.

ХВ
хохол взятка

это собрать бабосы и свалить

ЩТ
Що таке каденсия

Що таке каденсия

Читайте також