Генконсульство Угорщини відреагувало на напад на угорських туристів в Ужгороді

5
10

16 березня 2013р. в післяобідній час на дві групи угорських туристів напали молоді люди, одягнуті у темний одяг і в грубі черевики. Вони ображали угорців, називали їх фашистами, а також зірвали з їхнього одягу кокарди – символ угорського національного свята, 15-го березня. Інциденту надає особливо серйозний характер те, що між потерпілими були і діти.

Йдеться у офіційному повідомлення консульства.

Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород здивоване та обурене від отриманої інформації про вандальні напади і категорично осуджує їх. Напад на угорських туристів викликав гостру і негативну реакцію з боку Угорщини. На нашу думку, поширення новин у світі про напади на іноземців, можуть завдати виключно шкоду, бо посилаючись на погану громадську безпеку, багато туристів відмовлятимуться від подорожі до країни.

Після отримання інформації щодо інциденту, двоє консулів негайно зустрілися із одною з груп, на яку було здійснено напад і надали їм необхідну допомогу.

Генеральне консульство повідомило керівництво області та міста про випадок, і звернулося з проханням провести перевірку по справі нападу на угорських туристів.

Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород сподівається, що напади, здійснені на угорських туристів більше не повторяться, а компетентні органи робитимуть усе можливе для попередження інцидентів такого роду. 

Коментарі

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

щось віктор іванович не реагує на ФБ стосовно провокації свободи, можливо власні виборці які живуть за рахунок границі,ЄС, туристів дрібниця порівняно до:"Сьогодні як в Росії, так і в Україні питання №1 – зміна умов зберігання грошей на Кіпр","Після зміни влади 2010 року, внутрішніми авіарейсами стали користуватись в рази менше українців.","Чим швидше хлопці з опозиції визначаться з єдиним кандидатом на виборах мера Києва – тим краще буде, в першу чергу, для них самих" ітд...!

F
Fredy

На виборах 2012 р. в м. Мукачево балога дав вказівку голосувати за свободу, так як єц у виборах участі не брав. Ось,"окрилені" мукачівським результатом, вони і починають чудити в нас в області. І це лише початок. Так що, велике спасибі вітьку, що він активізував своїми діями цю дебільнуту гопоту.

Д
Дивлюся

Гнати в шию тих "Свободівців" недорозвинених, що вони тут забули, хто вони такі щоб в Ужгороді диктувати свої права. Вони забувають походження м. Ужгород. ГЕТЬ СВОБОДІВЦІВ

I
Istvan

У статті ніде не пишуть, що нападники були Свободовцями...

M
McMurphy

Не трогайте "Свободу" то одна партія на Україні яка боретьсься за Україну!!! А тут всякі сепаратисти обливаюють її гряззю.

ЧН
чай на двох

чиста провокація влади, щоб облити брудом Свободу. Бо влада обісралась при вшануванні памяті Волошина та січовиків 15 березня.

У
уйко

то була не ВО СВОБОДА а охранники однієй фірми по моєму "Бастіон" або Зодіак весь Унгвар то знає уже пяні в жопу а не Свободовці

Q
Qq

І яка реакція з нашої сторони?

E
ERRROR

Треба запрітити усі націоналістичі і ультра праві організації на території Закарпаття, бо они становлять загрозу всім жителям нашого краю.

RV
Rusyn Val

В-важаю що без втручання міжнародної спільноти,свободівський націонал-фашизм не спинити.Бо існуючій владі це все на руку - відволікає від насущних проблем.Але на міжнародний скандал буде мусіти регувати.

Читайте також