Гео Лерос продемонстував нові компроментуючі "Слуг народу" записи розмов (ВІДЕО)

11
32

Народний депутат Гео Лерос оприлюднив шматки записів розмов, які, за його твердженням, вказують на те, що президент Володимир Зеленський і голова його офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького у Києві.

Відповідне відео він виклав у своєму блозі на кагалі Ютуб.

За словами Лероса, колишній співголова фракції "Блоку Леоніда Черновецького" в Київраді Комарницький, якого скандальний нардеп називає "головним корупціонером у Києві", говорив по гучному зв'язку з Миколою Тищенком – кумом голови Офісу президента Андрія Єрмака. Нібито саме так його вдалося підслухати навіть у лазні після обшуків у Комарницького в липні.

Імовірно, саме ці записи Лерос намагався увімкнути у Верховній Раді 30 вересня перед тим, як заявити, що нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко та Денис Комарницький готують на нього напад.

Комарницький пов'язаний зі Степаном Черновецьким – сином колишнього мера Києва Леоніда Черновецького та власником IG бизнес-центру, нагадує Гео Лерос.

"У Комарницького провели обшуки, пов'язані з корупцією на Воскресенському мосту (навколо його будівництва – ред.). Він зв'язується зі своїм партнером Тищенком, який загасив цю справу за допомогою Зеленського і Єрмака. За що "смотрящий" йому дуже вдячний.

Більше Комарницького ніхто не чіпає. З МВС порішав "перший", а в СБУ рулить подільник Комарницького – товариш Наумов, начальник внутрішньої безпеки СБУ. Відомо, що начальнику київської СБУ Головашу він взагалі віддає відсоток від усіх бюджетних платежів. Тому сумки в СБУ Комарницький завозить на оперативному авто СБУ – прямо у двір Служби безпеки", - зазначив Лерос.

Гео Лерос також стверджує, що Комарницький увів своїх людей у списки партії "Слуга народу" на місцеві вибори.



Коментарі

Т
Тарас

Які вони ідеологічні основи п'ятої колони в Україні? Як в давнину народилась п'ята колона з яхів і як вона воювала зі слов'янами? Чому яхівське псевдоправослав'я та псевдослов'янізм - основа "русского мира"? Чому ідеологія яхів, яхветизм, відзеркалення одинізму, чорної магії та окультизму? Золота Орда, Московія, Россійська імперія, СРСР - як називались у різні часи яхівські імперії? Хочете знати більше про войовничих та лукавих яхів, ворогів слов'янського братства, читайте статті блогу СВЯТОЯР - https://sviatoiar.uamodna.com

В
Водило

А я в цей час уп'ю мало паленки і зрубаю пару смерек.

В
Водило

13.53 продовжуй потворити та уродувати співучу українську мову.

.
....

13:40 - штатний всрусин-баламут, відомий також під кликухами Менджул, Студеный Звур, Сріберный, карпато-словин, Справедливий, Водило. Готовий продати свій край за жменьку рублів чи форинтів, гнилу євробляху і ящик паленки, наголосував слуг урода і Зенаркошу. Крім цього, холуйствує штатним сепарам-провокаторам Шоні Мандауну, Ромаріо, і спамерасту з цифровими кликухами.

В
Водило

00.16 та 00.37 Платний Провокатор. Усю бридь жене за гроші. Тому саме краще його не помічати. Так він скоріше затухне.

1
1

Доки існує глобалістсько-соросятинська 5 колона - в мене і в мого кореша Ромаріо завжди вистачатиме роботи на окружній.

Ш
Шоу

В середовищі свинорусів такі спамери-ідіоти як я - норма.

Ш
Шоу

В середовищі майданутих такі речі - норма.

1
1

Я тупий папуга-спамер без мізків і інтелекту, який зациклений на майдані, Соросі, і глобалістах. А єврогеї - це взагалі моя слабкість.

1
1

Єврогейпарламент 2014 року підтримав жидобандерівський переворот в Україні, а тепер включає дурака, начебто він тут не при чому...

МН
Майданутому на голову

Ти забув згадати свої улюблені теми: горілку "Путінка" та бутилка під твою задницю.

1
1

Я тупий папуга-спамер без мізків і інтелекту, який зациклений на майдані, Соросі, і глобалістах.

МН
Майданутому на голову

Я забув згадати свої улюблені теми: горілку "Путінка" та бутилку під своєю задницею.

МН
Майданутому на голову

Ти забув згадати свої улюблені теми: горілку "Путінка" та бутилка під твою задницю.

1
1

Сорос, Ктулху, майдануті, жидобандерівці, масони, ілюмінати - далеко не повний перелік глюків від змішування бояришніка і водки "Путінка"

1
1

Майдануті, присилайте мені порожні бутилки, бо нам свинорусам вже немає на що сідати.

МН
Майданутому на голову

Ти забув згадати свої улюблені теми: горілку "Путінка" та бутилка під твою задницю.

1
1

Допоки існує глобалістично-соросятинська п'ята колона - я так і буду тут кудахтати як дирявий кацапський петух, використовуючи кликухи 1, 111, 000, 555, 455, 444, 696969, 888, чуня, дуня, сруня, Айно, Питання, Медицина, Радар, Треш, море, фері, дирі, бутилі, і т.д.

ДН
до нижнього придурка

Яке відношення "слуги урода" мають до Майдану?

МН
Майданутому на голову

"Новини світу" та тупий Гецко - твої проблеми. Якщо ближче до теми, майдауни розбирають нашу рідну Україну по запчастинах. А ти, уроде, їх чомусь підтримуєш.!

НП
нижньому папузі

Дєрьмоєдов набутилений, а чому в "новинах світу" вже не гадиш? Гецко недоплачує?

МН
Майданутому на голову

Ти забув згадати свої улюблені теми: горілку "Путінка" та бутилка під твою задницю.

Q
Qwerty

Щесьме цигана не слухали! А де плівки деркача? Відео жванії? Шось на цьому сайті ненаблюдаю

Б
Бачі

А ко тото зробив себе разом??? Ге???

Ш
Шоу

В нашому свинособачому середовищі гадити спамом у коментах - норма. Раніше я це робив під кликухами 1, 111, 000, 555, 455, 444, 696969, 888, чуня, дуня, сруня, Айно, Питання, Медицина, Радар, Треш, море, фері, дирі, бутилі, і т.д.

Ш
Шоу

В середовищі майданутих такі речі - норма.

R
Romario

Мій IQ порівняно з 1991 роком впав на 68 пунктів, і зараз дорівнює 11. Нижче цих показників опинилися лише місцевий дурник Алкашоні Мандаун. Тому таких унтерменшів як я слід терміново усувати з території України, оскільки наша присутність тут є деструктивною.

М
Молодец

Рви зе

С
Справедливий

Україна вже не йде шляхом євроінтеграції в ЄС , а шляхом євросимуляції з власним народом (бидлом) . Інакше , як можна пояснити байдужість населення до себе і своїх дітей .

R
REMARIOVI

ДУРНИЙ ТЕБЕ ПІП ХРЕСТИВ!

R
Romario

Український (точніше - малоросійський) народ та влада, як це демонструють останні століття та, особливо, останні 30 років, генетично нездатні до самоорганізації та побудови ефективної держави, наслідком чого за останні 30 років стало: - скорочення (постійно проживаючого на території України) населення протягом останніх 30 років на 30-40%; - ліквідація промислового компоненту народно-господарського комплексу; -... Очевидно вже всім, що ЄС та євроінтеграція українській державі та народу вже ніколи не світить: шанс для самореалізації України було втрачено ще на початку незалежності в 90-х і якщо за перші 5 років себе країна не реалізувала, то це не відбудеться і за наступні 500 років. Тому союз з Росією - це єдиний шлях до порятунку.

ЯВ
Я в ах

продемонстував...... геніально просто.... продемонстував.......

Читайте також