Георгіївська стрічка — поза законом. Парубій підписав документ

13
8

Документи передані на розгляд і підпис Президенту України.

- Цей закон - один з найважливіших законів цього тижня. І я теж маю право його підписати і роблю це в присутності народних депутатів. Закон підписаний, - цитує Парубія видання 112.ua.

Введено штраф "за носіння так званої георгіївської стрічки - символу ненависті і ворожнечі".

За словами Парубія, зараз ці стрічки носять люди, які "почали війну проти України, хто щодня стріляє в наших воїнів, хто вбиває мирних людей і ті, хто ненавидить Україну".

Цього тижня ВP нарешті ухвалила рішення про перейменування Мукачева 

Коментарі

З
Закарпатец

https://cont.ws/@prikhojanka/626236 Святая гряда русских Карпат

М
мункач

Це самий важливий закон,тепер заживемо прекрасно,ще треба закон щоб кожен ходив в шароварах

А
антисеміт

А*М*І*Н*Ь

Р
Руна

Георгіївська стрічка є символом перемоги над жидо-масонством. Ци так, майдауни?

П(
Пітьо (до ю)

Видко нараз ош твої діди не воювали, авадь воювали, но тобі по@іг што для них означала та лента. Многі жизнь оддали і радовалися, шо та лента бола і Є символом победи. А сисі придурки типирь принімають закони і барани вокруг: "о, як файно, давно треба боло такий закон!", ви підете на мясо перві і з пісньов. Мені вас вшитких жалко. Я не українець, но родився і живу туй на Закарпатті, айбо георгіївську ленту з детства помню, як ВСІ теперішні і бовші воєнні її з гордостю і памяттю носили. Всьо, спати дітки. Завтра вас чекать новий бред од влади, так шо набирайтеся сил і качайте шию, бо кивати треба буде много.

Ю
ю

з горгіївськими стрічками посіпаки гітлера руські власовці творили звірства у європі. Типир продовжують нацистську політику, але уже путлера, інші мезантропи. Тому дуже правильно забороняти свастику нацистів, зірку совітів, колорадську лєнту рашистів.

Р
Руна

Колись наші предки дали звіздюлей слов"янофобу Гітлеру, який за гроші Федеральної резервної системи вирішив нас "опустити". Одним із символів перемоги предків стала Георгіївська стрічка. І що в ній поганого? Вони нас не змогли перемогти навіть в ході "перебудови" та "кольорових революцій" з їх ліберастичними та юдо-бандерівськими фокусами. Днешні голубуваті клоуньі нич ся не розумівуть до світу и не годні грати вдовгу...

В
Вано

От дармоїди жидівські. Коли ж ви всі і ваші рідні жидята повиздихаєте всі????

Читайте також