Герман готова піти у відставку

6
1

Заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман заявила про готовність піти у відставку заради порятунку Національного університету Києво-Могилянська академія. Про це вона сказала в інтерв'ю Главреду.

"Якщо треба буде піти у відставку, щоб зберегти Могилянку, я піду. Якщо я буду розуміти, що це та ціна, яку треба заплатити, я не стану торгуватися. Я не тримаюся за крісло, мене в житті взагалі мало цікавлять чиновницькі посади", - сказала Герман.

Вона також пікреслила, що у неї немає персонального конфлікту з міністром Дмитром Табачником.

"У нас немає персонального конфлікту, є конфлікт підходів, бачення шляхів розвитку освіти та гуманітарної сфери. Я нічого не маю проти Табачника, але я проти того, щоб знищували Могилянку, щоб піднімали плату за навчання, щоб створювали проблеми української мови. Ми говоримо про речах, які становлять національний інтерес, а не про конкретну людину, яку я поважаю як гарного фахівця своєї справи ", - повідомила Герман.

Нагадаємо, раніше Герман заявила, що Президент Віктор Янукович ніколи не підтримає концепцію освітніх реформ, яку пропонує Табачник.

У відповідь міністр освіти України Дмитро Табачник порадив Герман піти у відставку

Коментарі

GH
Gerschkovic' Haim

Не допустити відставки Ганни Герман, се наш представник у адміністрації президента!!!!! Ганна уперед!

Читайте також