Герой дня: закарпатець виніс немічну сусідку з палаючого будинку

11
2

Випадок трапився вчора, 24 січня на вул. Підгірній, що в м. Перечин.

В Управлінні ДСНС Закарпаття розповідають, за поки невстановлених причин відбулось загорання у житловій кімнаті, будинку, що належить 58-річній місцевій жительці.

На місце одразу виїхали вогнеборці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин. Всього працювало 6чоловік та 2 пожежні автівки.

Як стало відомо, сусід побачив пожежу, і знаючи. що у будинку проживає жінка, яка через хворобу не може самостійно пересуватись, одразу кинувся їй на допомогу.

Чоловік виніс її на подвір'я і передав у руки медикам. Їх обох було госпіталізовано з отруєнням чадним газом та опіками верхніх дихальних шляхів.

Пожежу було локалізовано о 15:45 та повністю ліквідовано о 15:45 на площі 1 кв. м. Пожежею знищено диван та пошкоджено речі домашнього вжитку.


Коментарі

С
Селеш

Поет писав про звичайну порядну людину, яка рятує звичайних людей за зовом душі, незалежно від майнового, політичного, релігійного, ідеологічного стану. Нормальний чоловік врятував людину. І це прекрасно!

С
Селеш

Колись, при ненависному майданутим дегенератам Союзі, поет Маршак з подібного приводу писав: Ищут пожарные, Ищет милиция, Ищут фотографы В нашей столице, Ищут давно, Но не могут найти Парня какого-то Лет двадцати.

Читайте також