Героїв з 128-бригади у Мукачеві зустрічатиме оркестр

8
8

У спілкуванні голови Закарпатської ОДА Василя Губаля із закарпатським військовим комісаром Іваном Васильцюном, керівником 128-ї бригади Євгеном Пільгуєм та в контакті з Мукачівською міською владою визначено, що зустріч бійців, які зараз прямують з передової додому, відбудеться у Мукачеві в центрі міста.

Планується, що автобуси з нашими захисниками заїдуть у самий центр, де і їх і зустрінуть закарпатці: представники влади, громадськість міста та області, й, звісно - рідні і близькі люди.

Приїзд бійців очікується у середу в першій половині дня.

Нагадаємо: близько 200 бійців 128-ї бригади вже в дорозі, й це саме ті наші оборонці, які майже 5 місяців перебували в пеклі бойових дій. Тепре вони зможуть відзначити День Збройних сил України не на фронті, а поруч з рідними.

Колоною автобусів вони прибудуть у Мукачево, де і дислокується 128-ма бригада, а відтак роз’їдуться по домівках на 10-денну відпустку.
На зустріч запрошуються всі, хто хоче особисто привітати наших захисників з поверненням та подякувати їм за службу. Героям слава!
Транспортування бійців комфортабельними автобусами організоване головою Закарпатської ОДА Василем Губалем і та головою Закарпатської облради Володимиром Чубірком, обласна влада дякує за допомогу в цьому народним депутатам України Віктору Балозі, Івану Балозі, Павлу Балозі та Василю Петьовці.

Коментарі

Д
Друдина

Образи немає ніякої... Навпаки я рада, що повертаються живі та здорові наші хлопці. Знаю про землю, але для мене головне, що чоловік живий та здоровий повернувся! І для мене він в будь-якому разі ГЕРОЙ!!!

ДД
до дружини

Не знаю,чому так, я не маю відношення до влади, може недогледіли, не організувались, але у вас, здається, говорить просто образа. Не думаю, що хтось ділить Героїв на більш важливих і менш важливих, а чи варто перевертати таке Свято на зведення особистих рахунків? Слава Богу, і Ваш Герой живий, думаю, наступного разу і його привезуть. Чи написали ви вже заяву на земділянку? Слідкую за повідомленнями ЗМІ: організований комітет допомоги учасникам АТО з різних потреб саме владою, а не тільки волонтерами.

ДД
до дружини

Маєте нагоду завтра запитати чому так!!! Героям слава!!!

Д
Дружина

Слава Богу, що повертаються!!!! Але чомусь, коли мій чоловік повертався додому у вересні, і перебував на передовій до того часу майже пів року - то його так влада не зустрічала, й інших Героїв, які також тоді повертались... Та й комфортабельними автобусами не їхали, а добирались пересадками... та ще й за свій рахунок, щоби побачити свої сім'ї!!! Де влада була тоді???

Е
еля

Слава Богу!!!!!!

Я
я

СЛАВА НАШИМ ЗАХИСНИКАМ! СЛАВА БІЙЦЯМ МУКАЧІВЦЯМ

Я
я

Запрошуемо всіх небайдужих завтра зустріти наших гервїв. вони Справжні ГЕРОЇ які захищфли нас і нашу рідну Україну

М
Марина

Молодці! У справі боротьби за самостійність держави Закарпатці виявилися на передовій! Так, толерантність і взаємоповага до інших як ментальність наших краян часто сприймається за слабкість. Натомість, саме вони приймають перший удар! Приємно бачити і чути, що і влада, і громада виявляє турботу і повагу до цих людей, а в складний час вміють бути згуртованими і сильними!

Читайте також