Гетьманцев знову "відзначився": Запропонував ліквідувати спрощену систему оподаткування

123
2

Про таку ініціативу нещодавно заявив Данило Гетманцев - експомічник депутата регіонала Сівковича, а нині він голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики.

Як зазначив на своїй сторінці у Facebook Сергій Гайдай, Данило Геманцев збирається повністю ліквідувати «спрощенку», під приводом боротьби з ухилянням від податків. І це під час війну і у часи єкономічноі руйнації.

"Це приблизно так, начебто доктор бив молотком по голові пацієнта, а при скарзі нещасного на головний біль після таких «лікувальних» процедур, той же «доктор» запропонував відрубати хворому голову з метою припинення болю. Йому беззастережно довіряє президент і вся підприємницька спільнота не може впоратися з цим діячем. Не спрацювали жодні звернення, збори підписів і відкриті листи великого і малого бізнесу Зеленському з вимогою звільнення цього персонажа з неофіційної посади головного ідеолога фіскалізіціі України", - додав Сергій Гайдай.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Валерий

Гетьманцева на мило. Усіх старперів при владі, в топку

4
456

То ви всі недалекі, це людіна великого зе і вона ну дуже вумна і освічена, тому падайте ніц і мовчіть, щоб великий зе не нервував

Читайте також