Геймера, що помер, "воскресять" у другій частині його улюбленої іграшки (ФОТО)

13
0

Представники студії Creative Assembly, що випустила популярну іграшку Total War, заявили, що у другій частині гри під назвою Rome 2 вони збираються "воскресити" геймера на ім'я Джеймс, який помер від раку в кінці минулого року.

Розробники таким чином увічнять пам'ять шанувальника ігор, що пішов з життя дуже рано, повідомляє Eurogamer.

Минулого року благодійний фонд Willow надав Джеймсу можливість провести один день так, як йому захочеться.

Шанувальник комп'ютерних ігор, прізвище якого не називається, попросив у співробітників організації зводити його на екскурсію в студію Creative Assembly, що розробила його улюблену комп'ютерну стратегію Total War.

У той час компанія тільки почала анонсувати вихід другої частини гри, і Джеймс став одним з перших, кому вдалося побачити тестову версію стратегії.

Підліток поспілкувався з розробниками гри і з керівництвом студії. За словами менеджера Creative Assembly Крейга Лейкок, всім співробітникам компанії дуже добре запам'ятався день, проведений в компанії захопленого і товариського хлопця.

Юнак тоді встиг висловити ряд міркувань з приводу того, якою має бути підготовлювана гра.

На жаль, незабаром після цього візиту хлопця не стало. Співробітники Creative Assembly вирішили увічнити його пам'ять, створивши римського солдата, зовні схожого на Джеймса.

Яка роль буде відведена воїну в майбутньої стратегії поки невідомо, проте розробники гри сподіваються, що таким чином їм вдасться вшанувати пам'ять Джеймса. Гра Rome 2 має вийти до кінця 2013 року.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також