Гібридна війна: "Руський мир" відкриває інфоцентри в Дебрецені та університетах Угорщини (ФОТО)

9
14

Російський інформаційний центр відкрився в університеті Дебрецена. Це вже 3 така установа в Угорщині, після Будапешта і Пейча, відкриті за сприяння фонду "Руський мир".

Радник посольства РФ в Угорщині Валерій Ляхов зауважив, що дуже важливо забезпечити достовірну інформацію про російську культуру на території студентського кампусу. Чиновник висловив надію на те, що подібних центрів відкриється незабаром у більшості угорських університетах. А також додав, що Угорщина планує відкрити угорські центри в Росії.

Проректор університету Елек Барта зазначив, що багато студентів вивчали російську мову в університеті Дебрецена в 1970-80-х роках. Однак пізніше обов'язкове викладання російської мови в системі державної освіти було припинено, а кількість студентів різко скоротилося. Тепер, за його словами, на даний час все більше студентів цікавляться російською мовою.


Нагадаємо, що радник посольства РФ влаштував провокацію на прем'єрі фільму "Померти за Україну" в Будапешті.

Коментарі

В
Вопрос

Нині існує повна монополія фондів на кшталт Сороса з пропагандою "америкоського міру". Чому "руський мір" не має права на існування?

P
prof

Не удивляюсь, племя (гунны, huns) разделилось на три части: первые ушли на юг на Дунай, вторые- на север (финны), часть осталась на южном Урале. Все-таки родственные связи

Д2
до 22:54

Є Київська Русь . А дурня типу руській мір , миру мир , КПРС за мир -все це викидні СРСР , які вже давно на узбічі історії . Та краще б вони зробили у своїй країні життя пристойне .

Л
Лена

Збери всередині себе свої думки і в собі самому шукай справжніх благ. Копай всередині себе криницю для тої води, яка зросить і твою оселю, і сусідську. (Г.Сковорода)

:
:)

А "хохляцький мір" комусь треба?

4
444

Кастрюлькам зносить

В
Василь

До сих пір не декоммунізіровано приєднання Мункачвароша,Берегсаса,Унгвара,Нодьсёлёша до "Рускава мiра" в 1945-ом. Городяни-патріоти вимагають декоммунізіровать ганебний для України т.н.Договір між московськими і чехословацькими комуністами і повернути наші міста законному власнику - Венгрiї.

A
albi

sala ukrayini!

В
Веха

Угорці забули окупцію ссср??? Бородьбу за незалежність???

М
мда

они вам покажуть руський мир

Я
Я

Что мадьярский мир, что русский - одна историческая Родина! Найся поженихаються

І
Іштван

Руский мир - тупой, безмозгльій и безпощадньій.

?
???

причём тут гибридная война? Кто Вам мешает открыть Украинский мир в тех же местах???

В
Вася

Забули мадяри що таке руській мір....

Читайте також