Гірше ніж на кордоні: до "динопарку" на Берегівщині скупчення. Сотні людей у черзі (ВІДЕО)

5
25

Охочих побачити динозаврів у Яношах тисячі й вони готові стояти у чергах.

У соціальних мережах почали публікувати відео та фото черг до нещодавно відкритого парку динозаврів у Берегівському районі.

Такі пости викликали жваві обговорення в соціальній мережі. Одна "армія" людей говорить про те, як хоче потрапити до парку розваг, а от інша обурена не дотриманням соціальної дистанції та відсутність медичних масок у людей під час карантину.

Варто зазначити, що місто Берегово потрапило до червоної зони карантинних обмежень, які набирають чинності з 2 листопада. Берегівський район у помаранчевій зоні. Крім цього слід зазначити, що багато охочих потрапити до парку динозаврів гості району - це переважно туристи.


Коментарі

М
Мукачівець

До "19:05"...Тепер скажіть,ви бачили смертні листи від чого люди помирають????люди помирали і раніше і в такій кількості,просто це немвисвітлювали.....а тепер мають мульку covid,все всі ховайтеся бо прийде до вас і забере на той світ.....НЕ СМІШІТЬ!!!!стільки померлих від covid тому що є так названий фонд боротьби з коронавірусом,з якого кожного дня просто напросто крадуть всі хто в "тємі",а це колосальні гроші.....наші з вами гроші.....тому нетреба розводити болото....ще раз повторюсь,якшо вас зомбували барановірусом,натягніть намордник і не тявкайте.....ато ще через телефон заразитесь))))

І
Іван

Всіх Форінтів які мусять жити на закарпаті, які незнають державної мови, які себе особливими почувають бо завжди в кармані план « Б « це і до ворів держ службовців , прошу висилити на рідну землю , допомогти перебратись, зоб вони могли вільно жити без тиску і репрессій! Ми завжи будимо раді туристам і завжи приймемо заробітчан з Угорщини! Най Орбан там має прокурорів , сбу, митників , добронську паприку ітд!

ДН
До нижнього допису

Отже , після "порадувати своїх діточок" від споглядання макетів динозаврів , батьки ЗОБОВ'ЯЗАНІ ЧЕСНО РОЗПОВІСТИ СВОЇМ ДІТЯМ , ЩО БОГА НЕМАЄ , оскільки з біологією проблемка . Інакше , як пояснити , що Бог створив людину декілька тисяч років тому , а на більше двохста двадцяти відомих вченим пірамідальних комплексів у Мексиці , викарбувані ДИНОЗАВРИ , ЛЮДИ і НЛО в одному малюнку !!!??? Тобто, вірити релігії не можна ! Оскільки з наукою у них велика проблема . Динозаври - це добре для розширення світогляду сучасної людини , а дитини тим більше. Але ж covid-19, ЩОДНЯ "заберає" до 200 осіб (дітей , в тому числі). Самоізоляція - єдине, що може бути ефективним на сьогоднішній час. Минулого тижня померли два мери міст України ! Пандемії все-рівно хто ти був ! Заберуть в лікарню , якщо буде місце, а далі вивезуть в опечатаному кульку ! І не для прощання і відспівування , а в землю .... В Мукачеві багато НОСІЇВ вірусної інфекції covid-19 вештаються по місту . Вони вже серед вас !

М
Мукачівець

Шановні "коментатори".Там в чергах стоять люди,з маленькими дітьми,які хочуть зробити своїм діточкам добре,шось показати,шо в дітей були якісь позитивні емоції,шоб дитина чи діти порадувалися..А це саме головне в нашому житті,робити все для дітей...А якшо аи вже зомбовані "барановірусом",то надіньте намордник і не тявкайте....самі хоч вдумайтеся: як спасе дистанція в півтори метра,або одноразова маска від СМЕРТЕЛЬНОГО віруса???як??на фабриках,навіть взяти наш Фішер,цех лако-красочного покриття,люди працюють в яких распіраторах???і це лиш фабрика,а не СМЕРТЕЛЬНИЙ вірус....про шо далі говорити??? Ви хоч думайте перет тим як шось писати,тому що ви зараз образили більшість Закарпатців через те що вони стараються для своїх діточок,а не так як ви диванні коментатори!!!

М
Майдаун

Бандершня лепава,што туй наслідила,кроме пару адекватних! Та то ваша місія люди в гетто зганяти!Вам сись лоховірус,як бальзам на душу! Ваші хазяї придумали, як ізвести наруд ну а ви і радістаратися!На майдаунах ви «швідомі», при аферовірусі ви «відповідальні»,при фашістах ви поліцаї! АФЕРОВІРУС,то придумка ІМПЕРІАЛІСТУ! Лікарні «переповнені»! Тать лікарні позакривали,нич не лічать,відділення пустувуть! НО ЗАТО ЧАСНІ КЛІНІКИ,ЦЕНТРИ РОБЛЯТЬ НА ВСЮ КАТУШКУ!Несіть останньое бабло,жебрач!

С
Стьопа

Мусай устигнути бо скоро всі уздихають від коронавіруса і так і не увидять динозаврів!

Ф
Френк

Правду шоуфер каже, така тупість лем озлобляє людей

Ш
Шоуфер

Ведіть діточок і самі ідіть, а пак нийте як всьо плохо шо карантин жорсткий, всяка хворь ходить, а ви там як у послідній день стоїте у очереді бо завтра вже їх там не буде побережіть себе динозаври од вас никуда не дінуться. Люди обозльоні бо много лишилися без зароботків і т.д, а вот коли такі скупчення які по суті не нужні, та туй у сій державі сись карантин затягнеся як война на роки од того люди і возмущаються палиця двох кінців.

В
Віссарійоновичови

Ножа у спину? До ножа они тобі дашто іншоє задівуть, лем мало пoниже - лем ся оберни. Не устигнеш і йойкнути.

С
Сталін

Розстрігляти кібіньом таких коментаторів умних як аде собрались, ніє вам міста у нашому сообществі, вот довас точно страшно спинов обернутись бо заді ніж забє в спину, позорні завісники!

Ю
Юра

Я в шоці від всіх коментарів, люди звідки увас стіки ненавісті до других людей, люди привили діток на динозаврів подивитись а ви їх обсераєте!!

К
Красота

Кілко хоть там збивавуть гривнів з любителів динозаврів?

Д
Джімі

Се і є кониць світу, коли бог хоче наказати та заберать розум, се просто ниє слів туй гузицю голу устави та стануть платити у очеріді будуть стояти, кіби хоть шось толковоє, а се просто парашна якась двіжуха для лохів Но як то кажуть без лоха жизнь не така))) Се край такий мерзький кось пішов і я мушу бо як то ферко бов, а я нет. Туй всі на шось рівняються ходять у чехи на роки оби понти різати на тачкі дорогів а пак не можуть обслужити бо дорого і я не лем про машину і про всьо другоє, се стадо там стоїть оби комусь шось доказати Жийте свойов жизньов, бо се всьо лупина

ДП
До Правда 21:26

Ти тупий жидоурод!!!! Думай шо пишеш, ми тебе вичеслимо порохобота і об...сикаємо))))

ДС
Дуран Сергій

Ідіт мої параши на КПП Тиса за ва щі 9 міліон грн подивіться!!

П
Пітьовка

Се дурдом!! На вулиці 2020 рік, а люди вистроїлися в очірідь до пласмасового дінозавра!!! Шо з вами є люди?? І се в розгар епідемії!!

П
Правда

Гукани лепаво-короставі, які сіють страх серед чиляді. Перший раз ви вилікувалися, другого шансу вам не буде дано. Здоровйя усім померлим і тим, хто має померти, вас не має бути серед живих.

Д
Дідо

Гуканам указали пласмасові дінозаври та всі пометали свої діла і рванули на то позерати

П
Правда

Тупі барани, удіньте маски, лікарні переповнені, і це не шутки. Я сам сміявся з коронавірусу,аж поки не захворів.... дуже важко вилічитися. Люди дотримуйтесь хоч мінім.правил , де поліція???

Г
гуцул

ЄПАНУТЕ СТАДО БАРАНІВ.....

І
Іван

Форінти з челядю розважаються! Слава туро рудію, автобаму, і хімії на поле! Хай живе вилика славна нація! Всіх у кого є мадярський паспорт потрібно садити і вивозити на рідну земю! Най в Україну на заробітки їздять!

Я
Я

Розводняк страшний

ФМ
Форінт Мадяронович

Кажуть, ож вже місця у чирзі продавуть, ги на Лужанці до мадярського готару. А Ферко Машлик вже й бограч з тиранозавру там варить

С
ссср

страна95 как в квартале95 все логично

Д
Джузі

У богати шо там ціцьки жони указувуть ци який фрац, а пак люди ревуть шо не робіть карантин бо ниє за шо їсти купити, нате міста ниє пустого, мавуть доста грош кіть на такі дурнички стоять як отара іщи і за свої гроші. Ублюдочна страна

Читайте також