Глава Офісу президента Богдан очолив ходу дівчат з шампанським на День незалежності в Сен-Тропе (ВІДЕО)

7
28

Андрій Богдан відзначав найважливіший державне свято на Лазурному березі Франції в Сен-Тропе.

Як зазначає видання "Страна.ua", Керывник Офысу президента Андрій Богдан відвідав святкову вечірку в місцевому ресторані L'Opera.

Зокрема з'явилося відео як Андрій Богдан веселиться в галасливій та веселій компанії.

Богдан навіть очолив процесію дівчат з глибоким декольте, які несли пляшки з шампанським під звуки гімну України.


Коментарі

В
Василь

Мухуиле,за таке гімно яке ти тут висираєш к а ц а п и тобі в корито нічого не кинуть.Будеш з голоду свій мерзлий хер гризти.

М
Михаил

Дзвонить Меркель Трампу: — Дональд у мене дві новини, хороша і погана.. - Починай з хорошою — Крим, знову в складі України! — Єс, оф кос, а друга новина?…… - Україна увійшла до складу Російської Федерації! — Диявол, а як же Майдан? — А Майдан чекай у Вашингтоні, і готуй Аляску, вони вже виїхали!!!

В
Василь

13:18 То видно,що тебе зробили по п' яні .Тобі свине коростава навіть імені не дали .І тому ти то бобер ,то робот ,то ще хтось.А насправді ти просто брудна свиня.

В
Василь

Я @банутий , такого мене зробили по п'янi.

С
СоловЙов

Усьо висрав? А типирь пішов у кацапськоє стойло і забийся в кутиць, де ти і місто, свине пропагандистська.

Б
Бандера

Це правда,доки Закарпаття у складі України тут порядку не буде.....

В
Василь

Напиши свою адресу свине русняцька і буде тобі молитва ,але ти рваножопий її не почуєш.

Б
Бобер

Такої бездарної країни як Україна історія людства ще не знала. Дай Бог, Путін додавить це непорозуміння історії. Треба молитись за нього.

В
Василь

Свині мадяро- чеські забийтеся в хлів і там хрюкайте.Ви ублюдки за розвитком знаходитесь нижче не тільки короставих собак ,а і циган.Ви ,як гімно ,що прилипло до підошви.

ДЯ
До Я

Чехи, маючи одну з найсильніших армій на континенті, вшитко просрали німцям, бо її масонське керівництво отримало команду здатися опісля Мюнхенської змови.

БР
бот Робі

Є лише єдно НО!!! Треба оби ще мадяри цього захотіли. Ти бомжа собі домів візьмеш?

Р
Робот

Які чехи ??? Ви ся помішали люди добрі , територія належить Угорщині . Діло часу

Й
Йо

Є лише єдно НО!!! Треба оби ще чехи цього захотіли.

Я
Я

Липше Закарпаття вернулся до Чехив

ДR
для romario

Служивый, "мнения", высказанные с методичек шнирями-пропаганд...нами, не стоят и 5 копеек.

R
Romario

Нигда ця Україна не стане нормальною країною: з 52 млн. тут залишилось максимум 32 постійно проживати. Скоро 30 років твориться цей ужас - навіть за історичними масштабами це достатньо тривалий період часу. Порядок у нашому краї був до 1939-го року, і з натяжкою ще до 1991 року. Не буде ніколи порядку в нашому рідному краю в складі України. Для порятунку життя людей і недопущення остаточної депопуляції - Закарпаттю краще було б перебувати не в складі України.

ДН
до нижнього

вулиця Довженка, 3, Ужгород. Дай свої координати, я тя викличу!

ДД
До даа

Пиши час мiсце, ти патрioт упоротий!???

О
Орест

Це настоящі- СЛУГИ -73 любиться вам як слуга з цицькастими дівками на день Незалежності України у Франції рикать уже свальбу їм неваловшно в Україні справляти-73 немовчіть хлопайте слуги змінюють все швидко президент уже поділив нас на різних кіно продовжується ....все попереду.....

ДК
до кацапедлика

Я ти в рот кончив, мавпо кацапська, а ти обтерся і промкнув.

ДВ
До владика

Прочитай iншi новини де ваш богдан-аферiст саме в Францii вiдпочивае !!! Змирись iz правдою, ще не таке буде ! Зедрочери приготуйте велики деревянi ложки , будете хлебати гавно великими патрioтичними ложками разом з любителями пороха ! До дааа, ти дрочи на кого хочеш , можеш на шевченка, на Мазепу на всiх патрiтiв вукраiни, не забудь бандеру !

Д
Дааа

Які повії в РФ на день перемоги? В Росіїї усьо тільки з портретом вождя Путіна, даже кончати ФСБшникам предписано тільки з Владімір Владіміровічем.

В
Влад

А чому Ви вирішили, що він у Франції? Насправді відео зроблено не у Сен Тропе, а в Києві. Але СТРАНА.ЮА звісно краще перекрутить)

С
Словак

Кайфує...

Я
Ярош

Ну как Вы себя чувствуете?

Б
Бондаренко

Він наш зе мажорний патріот з повіями.)

Н
Нууу

Нууу, i де ця пiдтримка зезалупи , що так ревно рвала пукан за команду зе патрioт?! ??? Це тiльки початок, дауни ! Якби такий вчинок зробив хтось з команди адмiнiстрацii Путина В.В на день Перемоги в РФ, який би пiдняли гул на вукраiнi щирi вукраiнцi! Кричали та обсмiювали Росiю в будь -який спосiб...! А , тут просто язики сховали в дупу! Що зеля, що порох-один обрiзаний член !

1
1

Космополіт гоститься за межами України... Ось такий патріотизм...

Читайте також