Глава ЦВК пояснив, що годинник за 50 тисяч доларів йому подарувала дружина

15
0

Охендовський також додав, що до свого призначення на пост глави ЦВК він працював юристом, а його дружина займалася підприємництвом і доходи його сім'ї в той період цілком дозволяли робити такі дорогі покупки.

Глава ЦВК Максим Охендовський розповів журналістам, що годинник за 50 тисяч доларів йому подарувала дружина на честь народження доньок, повідомляє "КоммерсантЪ-Україна".

Годинник на руці держслужбовця помітив фотокореспондент Володимир Содель. Він зробив фото аксесуара і опублікував на своїй сторінці в Facebook.

На питання про те, звідки у держслужбовця кошти на такі дорогі годинники, він відповів, що це подарунок його дружини.

"Цьому годиннику вже сім років. У жовтні 2006 року у мене народилися дві дочки. І в зв'язку з цим ми з дружиною обмінялися пам'ятними подарунками. З того моменту я ношу цей годинник майже кожен день, що можна легко побачити на архівних фотографіях", - розповів глава центрвиборчкому.

"До призначення у ЦВК у лютому 2004 року я багато років займався юридичною практикою. Дружина тоді займалася підприємницькою діяльністю, а зараз вона приватний нотаріус. Згідно декларації про доходи за 2005 рік, мій сукупний дохід склав 1 млн 238 тис. 362 грн. Основна частина цієї суми - прибуток від продажу раніше придбаних цінних паперів. Дохід моєї дружини за той же період - 596 тис. 206 грн. А тепер давайте разом подумаємо, чи могли ми собі дозволити такі подарунки, якщо курс долара тоді був близько 5 грн? Могли" , - підсумував він.

Нагадаємо, раніше головний податківець Клименко "засвітив" годинник за $ 40 тис. Швейцарський пристрій IWC Portuguese Vintage 1939 оснащений платиновим корпусом і сапфіровим склом.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також