Глобальний збій Facebook та Instagram: Закарпатці не можуть увійти у свої акаунти

62
5

5 березня зафіксували масштабний збій у роботі соцмереж Facebook та Instagram.

Так, близько одночасно у всіх користувачів стався автоматичний вихід з акаунтів у Facebook та Instagram. Наразі користувачі не мають доступу до своїх сторінок. Також не оновлюються сторінки, а під час авторизації з'являється помилка. Система просить повторити спробу входу в обліковий запис.


Сервіс Downdetector зазначає, що користувачі масово скаржаться на те, що не можуть увійти в Facebook і Instagram.

Як пише Sky News, у Червоному морі перерізали кабелі, які забезпечують роботу глобального інтернету й телекомунікацій.Пошкодження стосується 25% трафіку, що проходить через Червоне море на лініях, що передають дані в Африку, Азію та Близький Схід.

Серед них Asia-Africa-Europe 1, Europe India Gateway, Seacom і TGN-Gulf, повідомляє HGC Global Communications із Гонконгу.

Пізніше в компанії уточнили, що критично пошкоджено чотири підводні телекомунікаційні кабелі з 15 у водах, що знаходяться під юрисдикцією Ємену.

Компанія Seacom, яка обслуговує Джибуті, заявила, що "початкове тестування вказує на те, що постраждалий сегмент знаходиться в межах морської юрисдикції Ємену в південній частині Червоного моря".

У компанії повідомили, що перенаправляють трафік, хоча деякі служби не працюють.

Компанія Tata Communications, яка є частиною індійського конгломерату і стоїть за лінією Seacom-TGN-Gulf, заявила, що "ініціювала негайні та відповідні заходи щодо виправлення ситуації" після того, як лінія була перервана.

Хусити заперечують факт саботажу ліній на маршруті, що вважається вирішальним для передачі даних з Азії до Європи. Вони звинуватили у збоях військові операції Великої Британії та США, не надавши доказів.

Водночас минулого місяця міжнародно визнаний уряд Ємену заявив, що хусити планували атакувати кабелі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

H
Highlander

хотів видалити сись f/book із смартфона і не видаляєся, зараза... доста нагла соціальна павутина ... малятам і дівчатам інтересно контачити..

Я
Я

Навіщо тоді супутники якщо кладуть кабелі по дну моря

ЯТ
якось так

Може не честовалися, лізали по сайтах, де їм мама/няньо не дозволяли - тепер блок?

І
Іван

Та то-то аж СкайНьюс пишуть ош закарпатці не можуть увійти в свої акау?нти?

Т
Троцкій

Я думаю Цукерберг просто виключив у себе в офісі компютер і пішов додому. Ну забув він, що не треба виключати.

Читайте також