Годинники Guess - завжди в тренді

18
0

Історія Guess сходить до 1981 року, коли брати Поль і Моріс Марчіано вийшли на американський ринок моди. У перші роки свого існування бренд займався виробництвом джинсів.

Тоді вони не були так популярні, як сьогодні, тому, щоб просунути їх на вершину Guess вибрав нову стратегію, в рамках якої джинси шили з кращих матеріалів. До високими цінами Guess додала широкомасштабну рекламну кампанію. Перша колекція називалася Marilyn в честь Мерилін Монро. Згодом брати відкрили бутик в багатому районі Беверлі-Хіллз. Після успіху з джинсами Guess вирішила представити взуття, прикраси та годинники для чоловіків і жінок.

В даний час Guess - один з найбільш відомих брендів, які асоціювалися з високим класом, престижем, хорошим смаком і індивідуальністю. Його продукція популярна в багатьох країнах. Моделі годин братів Марчіано відрізняються сміливим декором і яскравими квітами. Це данина моді і елегантності, а також повсякденний аксесуар для кожної людини, що відображає його багату індивідуальність.

Вибрати й купити годинник Guess можна в інтернет-магазині timeshop.com.ua.

Годинники Guess - американський шик і європейський стиль

Продукція бренду спочатку була орієнтована в основному на молодих покупців, які хочуть бути в курсі моди і її останніх тенденцій. Бренд хотів запропонувати молодим людям товари, які б виділяли їх з натовпу. Усі наступні ідеї були спрямовані на створення, перш за все, престижних товарів, які відрізняє не тільки висока ціна, але, перш за все, дорогі і якісні матеріали, використовувані у виробництві. З часу заснування компанії її рекламували відомі зірки, такі як:

  • Дрю Беррімор;
  • Наомі Кемпбелл;
  • Періс Хілтон;
  • Адріана Ліма;
  • Клаудіа Шиффер.

Це ще більше підвищило привабливість товарів Guess.

Годинники Guess - свіжість і елегантність

У годиннику Guess американська легкість поєднується з французьким стилем. Всі годинники Guess виготовляються з кращих матеріалів, а при їх виробництві увага приділяється навіть найдрібніших деталей.

Годинники Guess оснащені точними кварцовими механізмами. Вони створюються для жінок і чоловіків, що цінують комфорт.

Циферблати годинника Guess захищені стійким до подряпин мінеральним склом, завдяки чому виглядають як нові навіть через багато років.

Більшість годин Guess водонепроникні, тому вам не потрібно буде турбуватися, якщо вони намокнуть. Компанія Guess пропонує годинник, як для чоловіків, так і для жінок, тому серед їхніх колекцій кожен знайде щось для себе. В даний час бренд більш доступний за ціною, тому придбати ці унікальні годинник може кожен.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також