Голландський референдум: 61% проти асоціації, 39% - за

13
33

Саме такі результати попереднього підрахунку голосів референдуму щодо ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

61,1% проголосував проти ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС, пише NOS з посиланням на підсумки підрахунку голосів у всіх муніципалітетах.

За угоду проголосували 38,1% виборців, а явка склала 32,2%. 

Остаточні підсумки референдуму будуть оголошені 12 квітня.

Коментарі

В
Велес

Потрібно було "зачистити" майдаун ще в 2013 році, тоді нині не було би бардака і цього свинства.

Т
толя

РОСГЕБЕЛЬСТЕВЕ своєю брехливою агітацією добилось неймовірних результатів . Ворог №1 для Росії Україна , США посіло №2 , Турція №3. Перші друзі у них Білоруси , другі Чіняни , треті Казахи . Хоча Назарбаєв попросив Євросоюз зробити для своїх громадян безвізовий режим . Бацько теж не довго з ними . Так що анікдоти про Китай і Росію , не такі уже і безневинні . Фома , не дивись постійно ЗОМБОЯЩИК , ато стане з тобою як у тій пісні "... КИПИТ НАШ РАЗУМ ВОЗМУЩЕНЫЙ ..."

Ф
Фома

Україні потрібно керуватися здоровим національним егоїзмом - підтримувати взаємовигідні стосунки з різними країнами, в т. ч. і з Росією. Цього не хочуть зрозуміти лише майдануті русофоби, тіпа Толі.

Т
тольови

Чувачок,ти просто-лох. А лоху-лохове.

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=dUx5HDU0ajI Украинские политики уверены, что коммунисты сорвали референдум в Нидерландах

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=dQvbJe7Exl8 Референдум. Мольбы. Кремль. Шарий.

Н
непонятка

А вроде говорили, что весь мир с нами!?

Т
толя

коЦАП никак не может понять , почему стал давится на когда то спокойной и дружелюбной к нему пашне . Русские посмотрите хорошенько на прибалтов , они прекрасно живут без вашего КОЗЛОМОРДОГО ЦАПА . И туда вы не сунетесь . Цап упрямое животное , но рога свои бережет . Они ему нужны для своего ГЛУПОГО СТАДА . Що вам дав захват Криму , що дала війна на сході . Стали багатші , стали краще жити .

Т
толе

Осел не в состоянии понять, что морковку догнать не возможно. Украинец даже поняв, все равно будет за ней бежать из принципа. Ну бегите, бегите.

ПД
Питання до толяна

Що тобі дав Майдан?

ДГ
Дед Грабар

И ведь два года года назад об этом же говорили... Где те Шони и Бачи, которые бились в истерике...

Т
толя

Все буде добре . Перша маленька сходинка у цивілізований світ буде у вигляді БЕЗВІЗОВОГО до Європи . Треба знати не тільки мадярську , але і словацьку , чеську , польську , румунську мову . Насправді закарпатці вільно володіють мовами своїх сусідів-країн . Це кацапи тупі , і не знають нічого , крім БОЛЬШОГО И МОГУЧЕГО , в перемішку з МАТАМИ . Ти кацапчуку вивчай китайську . Це ж бо не кирилиця . Ієрогліфи тяжко вивчати .

З
Закарпатец

http://ok.ru/video/65163162711457-0 ВСЯ ПРАВДА О МАЙДАНЕ!

ДТ
для толя

Путін з'їв твій мозок,хлопче. Пішла така гулянка останнім часом, що і за Боїнг скоро буде все ясно, як стало ясно за офшори. Вчи мадярську-пригодиться.

Т
толя

Збила Росія .

Т
тарас

Голандці не забули збитий українцями Боїнг над донбасом.Подякували.

Т
толя

Прощай немытая Россия, Страна рабов ,страна господ...

Т
Тарас

До Толі...По перше якщо хочаб одна з країн Єс не затвердила асоціацію то вона не дійсна по друге те що 29 країн Єс затвердила договір то тому що там не проводили референдум.Визнай Толя це провал!Нема ні асоціації ні безвізового нічого тільки ганьба та провал!Вангую на наступні вибори виграють опоблок тай Яник вернесьа на білому коні::)))І буде не Декомунізація на ДЕМАЙДАНІЗАЦІЯ України

Ф
Фома

Україні потрібно керуватися здоровим національним егоїзмом - підтримувати взаємовигідні стосунки з різними країнами, в т. ч. і з Росією. Цього не хочуть зрозуміти лише майдануті русофоби, тіпа Толі.

М
моцик

Доскакались....Федорович был прав.

М
муси

Петро Олексийович , занятый офшорами.

BC
beregzsaz ce vkraina

amsterdam ce evropa - ni,ce moskali

A
AFRIKA

PRIVET UKRAINA!

Z
Zet

Якби я був голандцем, я теж був би проти. Рівень життя, менталітет, культурні звички неспівставні. А якшо чесно, більшість голандців взагалі не думає про Україну, ба більше, не знає, де вона знаходиться. Це не означає, що нам треба ображено кидатися в обійми Росії, ах, бідний брат нас прийме, хоть і бити буде по п'яні час від часу, ні, ми мусимо тягнутися до Європи, хоч би й нас не взяли туди ніколи, турків теж не беруть, але при цьому вони дуже сильно розвинули країну, власне, якби не іслам і не географічне положення, Туреччина давно би стала членом ЄС.

Т
толя

Угода між ЄС і Україною затверджена 29 демократичними парламентами ЄС . Сьогоднішні голоси "ПРОТИ" У Нідерландах складають 0,006% електорату ЄС . ТАК ЧТО ИВАНЫ , БЕЗ НАС , БЕЗ НАС , БЕЗ НАС .

Н
невезе

Но шо поробиш, кiть нам не везе с правiтельством.Киби прийшов файний газда - та не треба бы было нам никого! Люди роботящi,земля богата рочти на вшидко...Ревати ся хоче

ДВ
до всих

П.О. уже зась пудрить мозги,ош ото не буде мати вплив на АСОЦИАЦИЮ...и оп"ять очковтирательство,бо из-за сього и начався майдан!та кить немае вплив,та нашто робили референдум?уже так забрехалися из безвизовим,деофшорацийов,реформами и т.д.,шо думаеш соби:та липше бы правиви державов якииись тракториста и проблемы бы исчезли...бо олигархи-ненажери лем соби у жеб гребуть и смивуться при тому у очи....и кажуть ,ош мавуть чисти руки...козли вонючи!!!унести их на вилах из кресел!

B
betonus

До ліги африканських країн треба було звернутися, може там би прийняли.

Ч
Читач

Багато людей кажуть типу "так там явка лише 30% такшо то не показатель" - які ж ви наївні? Європа ж так кричала, що підтримує нас, якби голландці нас підтримували - у них би явка була гарантовано вискокою і вони би сказали ТАК. 30% не показник? А скільки була явка на парламентських і президентських виборах? Хіба не така сама? Які ж ви сліпі, вам всюти Путін і його агенти приввижаються, ви не бачите очевидних речей.

Т
толя

Олеже , країна де править Путін , не є прикладом достойного життя .

ЗЗ
Зрада зрадна :))

Путін виноватий,то однозначно! Дурний Габон обосрався всяди, де лем мож....

О
Олег

Но туй го маеш!Зараз почнется обсерання Голандців,сесе однозначно Путін винуватий бо Голандці не могли зказати ні величній Україні бо Україна це Європа.....

7
777

Цього і слід було очікувати !!! Цікаво, що скаже Петро Олексійович?

Читайте також