Голлівуд відпочиває: Водій-винуватець ДТП у Коломиї вискочив з авта на льоту (ВІДЕО)

29
23

Аварія за участі 3 машин сталася ще у неділю, 20 травня, в обідню пору, в Коломиї.

Як добре видно на відео, автомобіль Fiat Doblo, не зупинився на червоний сигнал світлофора, внаслідок чого зіткнувся на перехресті з автомобілем Mercedes, від удару з яким автомобіль перекинувся і впав на дах автомобіля Mazda.

Згідно даних поліції у Mercedes на час аварії перебувало двоє дітей, дружина і чоловік, а в автомобілі Mazda – жінка з дитиною.

Повідомляється, що ніхто сильно не постраждав.

Також відомо, що водій Fiat Doblo з Чернівців, а всі інші учасники ДТП – з Коломиї. Попередня причина ДТП — водій Fiat Doblo  порушив правила дорожнього руху, не зупинившись на заборонений сигнал світлофора.

Нагадаємо, що нещодавно у Мукачеві сталася аварія, а рівень алкоголю в крові водія, який спричинив ДТП під Мукачевом, у 10 разів перевищував норму.


На правах реклами:

Якщо вам потрібен евакуатор, в тому числі для перевезення транспорту й вантажів у межах Європи, звертайтесь за контактами 0955797567 або 0982935707

Коментарі

Т
Тарас

В мазді сиділи жінка з дитиною а в Мерседесі сиділи 2 дітей і жінка і чоловік

Т
Тарас

З цим ДОЛБ0Й0Б0М ?? в борт врізатися

Т
Тарас

Фіат став на червоне світло фіат був покотився

А
Ангеліна

Фіат був перевенулася фіат був новий а мерс був старий а Mazda тоже був новий

В
Влад

Водій мерса вопше дур#к за що підрізав фіата фіат хотів стати на червоний світлофор

С
Соня

Фіат був перевернувся

С
Сергій

А чим фіат поїхав на червоне?

Н
Назар

Фіат поїхав на червоний світлофор а Мерседес поїхав на жовтий світлофор

А
Андрій

Водій фіата вискочив з машини в мазді було 2 дитини

С
Саня

В мазді було 2 дитини

К
Коля

Мерседес зіткнувся у фіат а фіат зіткнувся в мазду

С
Саша

ФІАТ ЗІТКНУВСЯ В МАЗДУ

Т
Тарас

Був під'їхав SEAT LEON

8
888

Це як в Харькові Зайцева і Дронов. Один в один.

ЖМ
жди меня

два джігіта найшли єден другого

Dmytro до 14:28

Світ не завжди чорно-білий. Винуваті обоє. Fiat безперечно порушив. Він не місцевий, всяке буває, але це не виправдання. В мерседесі сиділа дружина і двоє дітей. Мерс старий і на мою думку там тільки одна подушка. За кермом місцевий, значить їздить так постійно. Вийшов з машини і взявся за голову, дивився на фіат замість того, щоб подивитись на дітей. Я б в нього забрав права на рік. Через рік людина ніби заново вчиться і можливо так би не їздив. Водій мазда з такої ж правої полоси повертав праворуч з включеним відповідним сигналом повороту. Побачив фіат і призупинився. Якби мерседес їздив по правилам, то аварії не було б. В такому випадку можна було-б попередити поліцію, взяти знімки з камери і знайти водія Fiat.

И
иван

два жовтих не бувае ..або свитофор галимый або видии!! задержка в 3 секунду параллельно на свитофорах мае бути

О
Олег

То пасажир вилетів, а водій на 26 секунді зявився. А аварія - обоє винуваті - на 11 сек загоряється червоний, каблук ще перед перехрестям а мерс вже півкорпусу на перехресті. Аби на всіх перехрестях такі якісні камери встановити...

Ч
Читач

Отак їдеш, нічого не порушуєш, а якийсь Д0Лб0й0Б може тобі в борт врізатися. Щастя діти не постраждали! таких горе-водіїв треба на місці забивати камінням і казати сам вилетів ударився.

Б
Бундаш

Так и є , обоє на жовтий полетіли ,фіат уже летів на черлений , а мерс уже уйшов на дорогу на жотвтому . Виноваті вбоє .

ДD
ДО Dmytro

ФІАТ ПОЇХАВ НА ЧЕРВОНЕ

D
Dmytro

Ось шо буває коли пролітають на жовтий. Водій у Fiat подумав, що ще можна, а водій Mercedes пролетів на жовтий бо подумав, що вже можна. На перший поглад Fiat поїхав на червоний, але мерседес здійснив обгін справа на перехрасті. Ніколи там не їздив і не знаю тої розмітки і знаків. Зазвичай права полоса для повороту вправо, але часто по ній беруть на обгін, якщо вона не зайнята і світлофор має переклюитися. На мою думку винуваті обоє і покарання повинні понести обоє а не тільки водій Fiat.

A
Alessandro

Це пасажир випав з авто, а не водій-винуватець

Читайте також