Голосування в Закарпатті проходить без ексцесів

7
0

У виборчому окрузі №72, що об’єднує Іршавський та Хустський райони на всіх 120-ти дільницях голосування розпочалося вчасно. За даними голови ОВК Ірини Ваапової, всі дільничні комісії укомплектовані, проблем немає в жодному населеному пункті. Порядок забезпечують 144 правоохоронці. Керівник ОВК з досвіду першого туру очікує, що голосування пройде спокійно, без ексцесів та ускладнень.

Станом на 9.30 на рахівщині працюють усі ДВК. За інформацією голів дільничих виборчих комісій, забезпечено всі необхідні для голосування умови, у тому числі щодо охорони порядку: у районі задіяно 80 міліціонерів, по 2 на кожній дільниці. Наразі проголосували переважно члени дільничних виборчих комісій, спостерігачі, зрідка заходять пенсіонери. На виборців у Рахівському районі очікують після обіду, коли закінчиться служба у церквах.

64 дільниці у Виноградівському районі (11 з них у місті) відкрилися також без ексцесів. Щоправда спостерігачів від БЮТ на ДВК №111 виявили 11 «мертвих душ».  Ситуація зразу виправили,  осіб викреслили із списку.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також