Голова Берегівської райради Кноблох звільнився

15
6

Як стало відомо, 25 лютого 2014 року голова Берегівської райради, "регіонал" Юрій Кноблох написав заяву на звільнення.

Офіційної інформації про персону Юрія Кноблоха обмаль. Місцева преса підносить його як  благодійника, успішного підприємця. Він відомий також як президент та спонсор футбольного клубу «Фенікс» (Бадалово) та "Берегвідейк" (Берегово), є власником найбільшого свинокомплексу в районі – «Фенікс БНГ».

Натомість на Берегівщині про нього кажуть ще як про людину, яка "кришує" практично всю контрабанду, що досі переправляється через так званий "зелений кордон". В основному це сигарети, які нелегально потрапляють до Угорщини.

Також активно підтримував і виборчу кампанію «регіоналів» на Закарпатті, зокрема на парламентських виборах у 2012 році. За що і отримав посаду голови районної ради. 

Мукачево.net

Коментарі

М
Місцевому

Повністю Вас підтримую! Не тільки чуйна людина, але і хороший керівник. Може і не має куплених 10 дипломів про вищу освіту, але від природи наділений організаторськими здібностями, відповідальний. Саме тому і зміг показати, як кожний має виконувати свою роботу. А не лише отримувати в кінці місяця заробітну плату з державного бюджету за "відсиджування дня на робочому місці", як його попередники.

М
Місцевий

Що би Ви там не писали, але він хороша і чуйна людина. Завжди готовий прийти на допомогу, якщо це стосується знедолених дітей. Прийшовши в районну раду на роботу, він за декілька місяців навів там такий порядок, який не вдалося зробити попередній владі протягом багатьох років.

А
Адеквату

Ага! Знаем мы его хорошо!

А
Адекват

Як можна говорити, коли ти не знаєш людину??? Мабуть ті, хто пише такі статті сам мріє "кришувати" контрабандний бізнес :-) Але в силу своєї неспроможності, відсутності необхідних людських якостей здатен тільки писати заміточки в жовту пресу! :-)

Й
йоушко

Всі знають, а він ще на волі.??

&
&&&&&&

Может он и меценат, но то что он контрабандист и крышует здесь всех- это правда и в Берегове об этом все знают

Читайте також