Голова Міжгірської РДА написав заяву на відставку

12
26

Її текст переданий редакції Мукачево.net.

Шановні земляки!

Моє звернення до Вас зумовлене трагічними подіями, що зараз відбуваються в Україні.

Ніяка боротьба за владу не може виправдати загибелі людей.

Я завжди, перебуваючи на різних посадах, із повною відповідальністю відносився до думки та вибору людей. Для мене їх позиція - найважливіша. Ніяка політика, що стає причиною кровопролиття та смертей, не має виправдання. Це вже не політика, а велика трагедія всього Українського народу.

Я не можу бути осторонь людей і зі сторони спостерігати їх страждання. Зваживши на це, я, за власним бажанням, написав заяви про звільнення з посади голови Міжгірської райдержадміністрації та вихід з Партії регіонів.

Вважаю, що перший керівник виконавчої влади в районі повинен обиратися жителями.

Тому я готовий, в разі відповідних змін до виборчого законодавства, брати участь у виборах керівника району і працювати на благо Міжгірщини.

І вибір нехай зробить народ.

Василь Щур

Коментарі

М
Міша

Що до Буртин Наталіїї,то не заю її не дуже добре. Но тут в коментарях пишуть, що вона вела дружбу зі Смочковим Федором. Ну За ньго можу сказати "хамельйон дуже здібний".Із народного контролю за радянських часів знаю, яка то підла людина. А ще ще є таке прислів"я "Скажи,хто твій товариш,- я скажу хто ти". Так, що колектив Міжгірського пенсійного, не бійтеся- вона вам вже нічого не зробить.Віддайте її то, що вона заслужила.Напишіть недовіру до неї, будьте дружні. Бо слухи по Міжгір"ї ходять,що Кополовець повісився із-за неї. Якщо це так, то вона не ліпша за Сморчкова Федю.Ганьба.

Г
Галя

Міжгірці! Особливо колектив пенсійного фонду. Відкрийте очі Зробіть правильний вибір. Такі люди як Буртин Н.В. не повинні працювати на керівних посадах. За майдановців вона говорила, що це бомжі. А влада регіоналів прийла мінімум на 20років.Згадайте,як вона залякувала вас. Ії місці в монастирі. Це свідчить кількість ікон в кабеннеті держслужбовця.

С
Славік

Так це правда. Дійсно вона тобто Буртин Н.В. довела його до самогубства. А із Сморковим брала взятки по влаштуванню на роботу. Як мінімум двох двох кваліфікованих вигнала з роботи. А взяла зовсім других людей. Ну в неї є вміння брати культурно взятки, ще з секретаря Міжг.сел.ради яким вона колись працювала.

В
Владік

Люди. Тут в районі є ще гірші. Наприклад Буртин Натат. Вас. нач. пенсійного фонду. На її совісті самогубство Кополовця.Якого вона можна сказати вигнала з роботи.

ДВ
до Вови

Ага перший втік і зрадив свого НЯНЯ.Се у нього привично. А няньо казав що з каждым ся розбере тко його хзрадив)

М
Міжгіриць2

Міжгіриць, добав сюди ще блокування виборів мера райцентру. Держав собі запасний аеродром на случай аж ткось принесе у адміністрацію президента майвелику суму за посаду голови райадміністрації.

М
Міжгіриць

Я ни спорю, Вася має мозок, бо Вася народу зрєліщ, собі гроши, тому много ко го підтримує дійсно, бо помню як про нього ЗІК зняв репортаж, коли го кось захищав, що бруківку він поклав, айбо нико ни знає, за кілько та бруківка куплялася і в кого, чи не куплялася вна в представників його сімї. І всі, ко хоть мало шивилит ізвилинами, видят, як Вася і його близькі купуют си дорогі машини, маєтки, як росте бізнес його сім’ї, кафе "Смерекова хата", магазин "24", який робив без якихось дозволів на то під його покриттям, як ся нагло ним розпродавала земля Міжгірщини, даже та, яка вже належала жителям району, як тендери на державні замовлення (напр, постачання продуктів у школу) вигравали представники його сім’ї, як він розставляв свойих людий на різних посадах у районі (ЦР лікарня, наприклад)...

НУ
не ударений

Якщо реально дивитися то Кость єдиний із сьогоднішніх міжгірських опозиціонерів не заплямований владою, тому думаю і обливаєте брудом міжгірський удар. Бараня до уваги не беремо бо розумом не вдався....

Ю
Юрист

Персонально для щура. Ні "Удар", ні " батьківщина" не прийме. Про особисту участь у виборах за будь. Земля, тендера, мертві душі, можна продовжувати багато. Готуйся давати пояснення і готуй бабло, не відкупитися, а вернути державі. Ти приїхав "прищуренмй". Удачі!

А
Астріт

Щур молодець, підняв економіку району, дитячі садки реконструйовані, заклади освіти процвітають, поміняні вікна, двері, закуплено шкільне обладнання. А як красиво в Міжгір"ї на Новорічні свята, багато чого шорогошо зробив для Міжгірчан Василь Михайлович, кращого лідера для нашого району і бути не може. Міжгірщина за Щура!

У
Ударівець

Вартісьте пи..діти в інтернеті, а кілько вас било на майдані? Кількосьте валовчні се вповісти в очі Щурьови? І повірте, що не один Регіонал не буде в Ударі. А Кость і нині в Ужгороді, і тричі бив в києві, не вірите, позвідайте в Манделя і Яреми, які нас там разом виділи.

М
Міша

Ти в гаті подиви Щурьови,по ходу там увидиш всі реалії.

А
Андрій

Люди. Подумайте, що залишили за собою Щурові попередники, а який багаж хороших справ за ним. Тільки час розсудить і кожному присвоїть медалі. За Василем хороший слід Міжгірщини залишиться саме міжгірцям. І він ще багато чого хорошого зробить.

Р
реаліст

По ходу Міжгірець, Кот і Міша один персонаж))) от у когось радості привалило в гаті)))

П
Петро

Вибачте за деякі граматичні помилки

П
Петро

можливо, але те все не доказано. Він один хто хоч щоь зробив для Міжгіря. Я як приїхав (бо давно не був) не впізнав центр Міжгіря, дуже красиво стало, а особливо взимку коли ще й ілюмінація горить.

Ф
фронтовик

Відкиньте емоції тай подумайте, що цей вчинок досить відповідальний і заслуговую на певну оцінку з боку міжгірчан! А вибори в селищну раду вкотре покажут за кого Міжгіря!!!

Г
гуцул

Гуцул2, дуже багато... Земельки прихопив і собі, і потрібним людям в Києві людської і "нічийної". Універмаг приватизував на підручних "підприємців", посадами торгував... Список можна продовжити.

Г
Гуцул2

Він малаццом, май більш зробив для нашого Міжгір'я

В
Вовка

Вася молодець перший з області набрався мужності і вийшов з партії регіонів

Г
гуцул

міжгіря має знищити файту щурів із лиця краю бо ті криси і в гівні не втонут

С
Синевир

Ну все, крисёниш, пзд тобі. То ти оранжевий, то яйценюковський, то ПіРаст. Народ зробить тобі лю/кастрацію.

К
Кот

Люстрація необхідна бо, думаю що сьогодні вся банда Щуря напише,якщо вже не написала,заяви до "Удару".

М
Міша

І його і Костя впридачу народ Міжгірщини розідре як малфа газету якщо го прийме в "Удар".

І
Іван

Но що пиз@иць прийшов очко жим-жим. Но й куди ти тепер підеш хіба що до Костя в Удар. А гроші хто бде красти. Можеш тікати з района бо люди тя роздерут...

М
Міжгірець

Василю деревляний, ти нах.й кому нужен.

Читайте також