Голова ОДА вважає, що боротьба з колаборантами з ОПЗЖ - це розхитування ситуації в Закарпатті

13
23

Саме таку оцінку дав голова Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Микита подіям, які стались сьогодні у Мукачівській міській раді.

Раніше Mukachevo.net писало, сьогодні, на сесії було підтримано рішення про зняття з посади секретаря міської ради Яни Чубірко, яка є представником партії ОПЗЖ.

Ще перед сесією на вході у міську раду сталась сутичка. Як зазначив народний депутат Віктор Балога, фракції ОПЗЖ були недопущені до входу у будівлю.

Згодом, за інформацією з джерела Mukachevo.net стало відомо, що голова Закарпатської ОДА Віктор Микита особисто давав вказівку правоохоронцям заводити депутатів ОПЗЖ у сесійний зал та робити картинку для того, аби розхитувати ситуацію у Мукачеві, з метою дискредитації місцевої влади та міського голови.

Так само він блокує звільнення з посад представників ОПЗЖ в обласній раді, які досі не звільнені. А це викликає чимало питань під час війни з путінською росією.

Сам же голова ОДА вважає боротьбу з колаборантами з ОПЗЖ розхитуванням ситуації в Закарпатті. Про це свідчить його допис у його Телеграм-каналі.

«Як голова обласної військової адміністрації звертаюся до усіх суб’єктів політичних процесів у Закарпатській області з вимогою припинити займатися політиканством та дрібним популізмом у воєнний час. Наше завдання сьогодні — оборона держави та недопущення внутрішньої дестабілізації в регіоні, яку зараз системно просуває Росія.

Ми не дозволимо сприяти ворогу і будемо жорстко зупиняти будь-які передумови до розхитування ситуації на Закарпатті. Наші правоохоронні органи працюють чітко й рішуче: запобігають дестабілізаційним чинникам в умовах воєнного стану.

І сьогодні вони вкотре діяли активно в Мукачівській міській раді, щоб уберегти людей від небезпеки та локалізувати увесь той безлад, який хтось мав на меті створити у власних політичних інтересах.», - йдеться у його дописі.

Нагадаємо, ще у лютому голова Закарпатської ОДА Віктор Микита на сесії обласної ради назвав населення Росії нашими братами.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
Валерій

Микита - навіть не лис: шакал кремлівський

*
*****

Микито, та йди нагнися задом перед путіном, якщо готовий співпрацювати будь з ким.

P
pfr

Видко, ош у Закарпаття іще не прилетіла "освободітєльная" ракета, і туй займавуться довоєнною "демократією" і домовляються з ворогом, замість того, щоб його знищувати. всі ці чубірки, сидори та інша рашистска колаборантська нечисть мала би сидіти за гратами від 24 лютого.

ДР
До розум має бути

В чубірка на приватній сторінці в відкритому доступі фото з медвечуком на фоні російських лозунгів. Шо ще вам треба казати??? Але народ тупий - схаває. Ні!!! Не тупий!!! І не схаває. Зараз побіжить підчищати

В
ваньо

тоті дебіли руських братушками називавуть, гомики шандори-щадеї мадяру би розстрілювали і піарилися єдні психопати хворі га голову, ши й тот гукан денис ман з гомиком шандором шось підозріло дружить, тоже го законтачили майже

І
Іван

Да гнати конченого разом з працівниками поліції на фронт, а то для нього росіяни це братья

Б
Березнянин

Зняти з посади, і відправити на війну провіряти де вогневі позиції ворога і всіх ОПЗЖшників з ним

З
Закарпатець

це дебіл

З
Закарпатець

ти не голова пуста в тебе голова

7
777

Сєпар кончений сись Микита!

Ч
Читач

Микита ще не сидить під трибуналом?

І
Іршава

Микита , не роби ганьби з себе більшої , як ужесь начудив . Ти сбу-шник бовший чи дурбецало ? Поки-що другоє. Як думаш дале жити , як тя копнуть ?

ПБ
Пішта бачі!

партія за майбутнє теж саме гуно щой опзж! Чого ледида до сих пір ще дихає? Всіх регіоновських собак потрібно ліквідувати! Зелені повинні зрозуміти одне! Що Закарпаття це їм не Київ! Тут порядок наведемо з колаборантами яничари!

РМ
Розум має бути

Та в чому справа? Де СБУ? Чи таке зайняте, що не має часу"поговорити" з тим підозрілим микиткою. То брати, то опежезистів не рухати. щось точно не то . Чи він не знає, хто такий Чубірко і чия то доня пригрілася на посаді секретаря ради. Хоч, до слова, у мукачівців було дуже багато запитань, ще коли її тільки затверджували. І взагалі не зрозуміло, чого то Мукачево так заважає микиті жити. Давайте відкриємо петицію, щоб Зеленський убрав микиту, якому закарпатці не вірять.

Я
Ярик

То той же працює на їхню кАнтору!

1
1234

Нахрен микиту зняти, і відправити разом із ОПЗЖ на війну, і хай там мучить

З
ЗСУ

Микита і Петров - це єдного поля ягоди. Затримати!, поки за Петровим не чухнув «руський брат».

П
Патріот

Голова ОДА Микита ще заявив, що "відкритий до спілкування з кожним, хто сьогодні хоче допомогти нашій державі, попри його погляди". Як це зрозуміти на 28-й день війни??? Ви усвідомлюєте, про що говорите?!! Виходить, що незалежно від позиції та поглядів ви готові з усіма співпрацювати? Може СБУ вже час нарешті дати цьому всьому адекватну оцінку

T
tatas77

пане губернатор, почитайте це Закон України від 03 березня 2022 року № 2108-IX !

S
Smoki

Ти вітю тупорилий, раз ти ся вписуєш за опзж значить кормишся з рук медведчука! Ганьба тобі і позор

,
,

Честное слово я себе не розумію що твориться, Микито ти що здурів ти точно за опзж чи що для тебе не существуе наш ПРЕЗИДЕНТ НА КОГО СТРІЛИ ПЕРЕВОДИШ хто розхитуе ситуацію, ти точно здурів. Нехай Бог простить від такого губернатора.

СС
СуперМен СуперМен

Дивна поведінка рагуля сепаратиста Микити , Чубирку Івана і медведчука підтримувати, а Генпрокуратура типа шукає медведчука. Так ви там всі за путіна і медведчука в ода бля.

П
Пішті

Та то імбицил, а не губернатоо

Читайте також