Голова пенітенціарної служби Закарпаття збудував маєток маючи 9 тис. зарплати (ФОТО)

8
11

Як зазначено у декларації посадовця Михайла Соханича, за минулий рік він заробив лише 108,2 тисячі гривень. А це менше 10 тисяч на місяць.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на "Наші гроші. Львів". Якщо подивитися на дані реєстру нерухомого майна та супутникові знімки, буде видно зведену будівлю площею близько 300 кв. м. 

Водночас у реєстрі нерухомості будинок досі відсутній, адже не уведений в експлуатацію.

А от у деклараціях за 2014 та 2015 роки посадовець вказував, що його родина і він особисто не мають власного житла.

За даними реєстру нерухомого майна, у липні 2013 року Соханич придбав ділянку площею 600 кв. м в Ужгороді біля річки Уж, однак в декларації за 2014 рік він вказав, що земля належить членам його родини. Лише у декларації за 2015 рік він задекларував її як свою власність.

Також 44-річний посадовець задекларував за 2015 рік 108,2 тисячі гривень доходу, ще 12,1 тис. грн заробили члени його родини, за 2014 рік він отримав дохід майже 129 тис. грн, а члени його родини – лише 2,6 тис. грн. До того ж Соханич задекларував за 2015 рік ВАЗ-2105 1984 року випуску.

Окремо ЗМІ повідомляють, що неподалік від маєтку Соханича зводить будинок мати його заступника - Андрія Думнича, яка придбала ділянку у кінці 2013 року. Водночас у декларації чиновника вказано, що він володіє ділянкою площею 0,25 га, а за 2015 рік отримав 73,8 тис. грн доходу, його дружина – ще 8,2 тис. грн.

Коментарі

PRorocK редакції

перевіптк на які кошти побудований "будиночок" навпроти росвигівського цвинтаря(Луки Демяна), і кому він належить... ци це не ваш профіль???

У
Уважаємий

І що тут такого? Може за все життя і насобирав. Тоже мені маєток люкс класу ще й і в центрі місті. Може щось і вкрав, але це Україна, кожен живе як може)

A
ATEC

Sej budar na fotci - to je super majetok!!! :) :) :)

1
1111

Якась недороблена бомжарня а не палац...

З
Закарпатец

Вiн працюе дуже файно в день i в ночi )))

R
rem

Ліпше перевірте персонал КПП "Ужгород" - там мародери, а не митники працюють. Мало того, що 4-х поверхові версальські палаци собі збудували - масово оформили собі щей багатотисячні щомісячні субсидії на компослуги, виписавшись із своїх палаців і приписавшись у тьощ та гуртожитках. Останнє - лише кончена тварина може творити.

М
міша

хахах нота се маєток дуже жосткий у мене у селови кожен 2 має такий

H
Hak

Оце видно што за живоє взяло.

H
Hak

Де мій коментар!!!

В
Вася

Та це маєток? Хижа з блоків така як строїли кожен третій громадянин у СРСР . Якщо пишете то розумне, а не маєтком називаєте обичну Хижу . Маєтки у Апші.

Q
Qwert

Ніяких фактів. Можна любий будинок сфотографувати і сказати шо це належить тому чи іншому. Жовта журналістика

Читайте також