Голова Перечинського суду, який скоїв смертельне ДТП, пішов на лікарняний

9
17

Про це Мукачево.net стало відомо з власних джерел.

Справою займається прокуратура. Наразі дана вказівка робити всі потрібні експертизи. На основі них буде направлено звернення до Генеральної прокуратури України, яка й уповноважена оголосити підозру. А вже опісля суддю можуть офіційно відсторонити від роботи та взяти під варту.

Поки ж суддя Віктор Амарович не поспішає писати заяву на звільнення, як того вимагає громадськість. Натомість він написав заяву про вихід на лякарняний, інформують джерела Мукачево.net. 

Зауважимо, що процедура притягнення судді до відповідальності за спричинення смертельного ДТП у стані алкогольного сп'яніння, вкрай складна та заплутана.

Нагадаємо, закарпатський суддя Амарович, який ледь тримаючись на ногах, скоїв ДТП на "Pajero" біля села Середнє. Там, він в'їхав у "сімку" водій якої загинув на місці.

Коментарі

ВM
Вебсамер Misanthrope

Голова суду. Дуже цікаво було б покласти йому, як фахівцю юриспуденції, запитання, як кажуть "в лоб": Нехай ознайомить громадськість, що і як повинно відбуватись з юридичної точки зору у випадку ДТП, водій п'яний, інший труп, і яка мінімальна міра покарання?

*
***

А тепер треба перевірити лікарів: на якій підставі дали лікарняний бугаю,який легко вливає в себе кінську дозу спиртного? Йому хіба в Чікош(чи де там у нас хронів скирдують?) дорога.Тварь,алкаш і мразь - ось діагноз

Ч
читач

Заява на звільнення його самого знайде, однозначно в своє суддівське "ложе" він не має морального права повернутися, злочинці мають понести суворе покарання. Це буде показово і справедливо!

ВM
Вебсамер Misanthrope

А по суті матеріалу, цей суддя пішов на лікарняний, щоб порішати питання його долі і щоб не ходили активісти, журналісти з ним спілкуватись, а не щоб його не звільнили. Активісти ГО не можуть звільнити суддю, вони нікого звільнити не можуть, це тільки Київ може прийняти якесь рішення. На рівні Закарпаття йому не зможе ніхто нічого зробити.

ВM
Вебсамер Misanthrope

Редакція, про вихід на лікарняний повідомлюють безпосередньє керівництво в усній формі (телефоном, смс чи в інший спосіб), письмово у вигляді Заяви це робити не потрібно, такого поняття нема і відділ кадрів її винике в смітник, повідомляють дату відкриття листа непрацездатності (лікарняний лист), після чого з цієї дати вносять у обліковий документ відвідуваності - лікарняний (табель чи інше), котрий підтверджується листом непрацездатності після виходу на роботу. Все просто.

Р
Редакція

До Вебсамер Misanthrope: Дякуємо за зауваження і перепрошуємо за неточність. Спробували виписати текст новини більш чітко.

ВM
Вебсамер Misanthrope

Васильєв Дмитро. Ти писав цей текст? Поясніть, керуючись яким законом України треба писати заяву на лікарняний (Поки що він написав заяву на лікарняний)? Хлопці, ви підсіли на наркоту? Нісенітницю напише один, а читати це тисячам. Майте повагу.

П
ПЕНСІОНЕР

КОРОЧЕ,ЯК БУЛО ТАК І Є, НИЧСЯ НЕ ЗМІНИЛО.ШКОДА ТИХ,ЯКІ ВІДДАЛИ І ДАЛЬШЕ ВІДДАЮТЬ ЖИТТЯ ЗА ЦЮ БАНДУ.

KB
Kill Bill

Згоден, що тільки самосуд може допомогти, око за око! Я думаю коли когось, не дай Боже, особисто торкнеться така біда, то не рука не дрогне.

Д"
Для "Останньому"

Ну і що, що балтійські країни вступили в ЄС? В них вбиті власна промисловість і с/г, а майже половина робочої сили виїхала за кордон в пошуках кращої долі. Ці країни дотаційні. Єдину, кого можна ставити в приклад - Білорусь, яка єдина з уламків СРСР в плюсах буквально у всіх галузях.

Q
Qq

Теорему влада рішає на відмінно!

О
останньому

у твому кремльови змін небуде точно, порядок на Україні насправді лиш починавуть наводити, поникай на прибалтику ,бувші совицькі республіки, а вже суть у Європі.

Й
йончі

тільки кровна помста наведе порядок --око за око життя за життя

РВ
Революція влади

ті хто думають що скинули силою одних і прийшли на їх місце - це змінили країну, то дуже помиляються. Змінились персони у корита і нічого більше не зміниться. Цьому судді ніколи нічого не зроблять, як був суддєю, так і залишиться, а через рік "роботи слідчих по справі" винуватцем стане загиблий і суддя буде постраждалим. Як завжди на таких посадах. Ну і про різні там громадські організації в назвах котрих фігурує Майдан, Сектор і всяке таке: то все порожняк повний. То створюється для потреб певних діячів. Де простий народ був, там в дупі і залишиться. Прагнення влади і збагачення то на генному рівні. Людей вбивають а шо новий цар України може з тим зробити? Нічого. Нічого і не зроблять. Все показав Крим. Тупо віддали його, герої майданів.

ГП
Грицик Петр(о)

Щоб там не судачили різні шалявки якихось Майданів, Амарович наша кадра і він буде СУДДЕЮ. Так рішили ми з Погоріляком, а ми добросовісно Ригоаналам служили, а значить буде по нашому. Так хоче новий лідер партії Янко Качур із Туриці, так хоче Мошак.І пошли всі на хрен.

А
Антисуддя

Спасите жизнь этому убийце - быстрее арестуйте. Вы сами доводите ситуацию до критической, когда родичи убитого без вас - гребаной гнилой поганой власти - разберутся с этой судейской мразью.

О
Оросвейг

Спорю на яшик пешгова, шо пацан порішає з майданореволюціонерами, і буде судити лохів докіть буде дихати.

Читайте також