Голова Ракошина просить мітингувальників та міліцію не допустити чергового перекриття траси Київ - Чоп

20
0

Чергові погрози зробити це на знак протесту проти підвищення тарифів та невиплату субсидій організатори акції в особі маргінального мітингувальника Івана Данацка озвучили напередодні, а мітинг у селі з можливим перекриття траси запланували на сьогодні, 26 серпня 17:00.

Як розповів Mukachevo.net голова Ракошинської сільської ради Василь Коштура, декілька днів тому вын звернувся до новопризначеного начальника мукачівської міліції Валентина Іщука з проханням спільно з представниками "тарифного майдану" знайти спільне рішення та уникнути блокування траси міжнародного значення.

Василь Коштура також попросив забезпечити правопорядок під час мирного зібрання, а також гарантувати безпеку жителям села.

У свою чергу, сільський голова просить односельчан не піддаватись на провокації та не порушувати закон.

- Звертаюся до всіх своїх односельчан - думайте! Не піддавайтесь на провокації, не порушуйте закон! Вважаю Вас мудрими, розумними, розсудливими людьми, - розмістив Василь Коштура повідомлення такого змісту на своїй сторінці у мережі Facebook.

Прес-служба Мукачівського МВ УМВС підтвердила факт звернення сільського голови до начальника міліції.

За словами правоохоронців, вони повідомлені про мирне зібрання громадян у селі Ракошино і на ньому будуть присутні представники міліції.

Чи перекриють трасу знову - не відомо.

Нагадаємо, що останнього разу, а це 12 серпня мітингувальники блокували трасу з 19:00 до 3 ранку четверга

Mukachevo.net 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також