Голова Спецконтролю Закарпаття каже, що все було сплановано і замовлено

8
11

Провокацією та дискредитацією називає затримання активістів голова спецконтролю Закарпаття Ростислав Бегеш.

За словами пана Ростислава, такий інцидент, за роки діяльності громадської організації, трапився вперше, а от дискредитувати її намагалися постійно.

Активістів, які ведуть нагляд за поліцією, прикордонниками, митниками, весь час супроводжують залякування та погрози.

"Спеціальний контроль" - це кістка у горлі, особливо у поліції, і не тільки. Але я думаю, що це було все чітко сплановано, і я думаю, що це було просто замовлено. Якщо дивитися на це відео, за моєю інформацією, не видно, що вони там вимагали, відповідно при експертизі не було помічено краску на їх руках, тобто тих грошей не було у них в руках, вони лежали там десь під камінчиком, як ми бачимо на відео", - розповів журналістам телеканалу Тиса 1 голова Спецконтролю Закарпаття Ростислав Бегеш.

Коментарі

В
Верешко

Що цікаво, майданутих спецконтролівців очолює реально голубий педераст-дегенерат Бегеш. А ви гадали, що єврогеймайдаун зробили нормальні гетеросексуальні люди?

В
володі

володьку, бідолаху, а ти му свічку тримав? ци ти го так ненавидиш, што обзиваш людину, може ти хибашний і не іпний, та ся бісиш ош чоловік трібний та розумний??? Ге???

В
Володя

Педераст-дегенерат Бегеш подумав, ож кідь в Києві пройшов гей-парад, то вун і Ко ухопив Бога забороду?

Т
тютка

сі хлопці што попалися-так їм і треба! каждого вимогатєля за грати. Попзирайте, де тих хаьбарників ниє.У генпрокуратурі мільйони, діаманти, золото, валюту прямо у кабінетах на гарячому імили, митники гребуть, міністерства гребуть за любу довідку, документ, експеритизи, ліцензіїї, сертифікати тощо. нгачальників державних служб держави затримують, губернаторів, чиновників затримують А тут велику америку открили... но попалися бо падкі на гроші. най їх судіть. але спецконтроль єден із журналістів, які не дали справу Балаж надії із аграрного, супер шахрайки і аферистки, її дочки вбивці бокторки із ЦРЛ балаж Наталії не дали спустити на тормоза! постраждалі 12 років судяться за торжество справедивості у наших судах, прокуратурах. такі тварі як балажки кормили роками і дикутвали їм свої умови. у любій череді найдеся корова яка засере усю череду. спецконтроль далі тримайте свою лінію, а хабарників під суд, який має довести їх винуватість!

Я
Яшка

Най сесь голубий журналіст уповість, ко фінансує майданутих "активісту".

ДС
дл спецiв

Пиз....юки цi хе....ровi спецконтроль брали все и будуть знiмати i брати гроши за вiдео , йой яки типирь невиннi i сього главного з ними туди за решiтку

К
Кума

Так всі кажуть коли їх міліція накриє на криміналі,то норма

Н
народ

Не одній сволоті ці хлопці наступили на горлянку, але сволота на те і сволота, щоб придумувати та влаштовувати подібні спектаклі-затримування(наблатикалися ще при януковичу, бо яник і його оточення вийшли з картярів, наперсточників та шулєрів).Хлопці тримайтеся, народ з вами! Все буде добре!

М
Мартин

Спецконтроль за Спецнадзором, Спецнадзор за Спецконтролем....а по факту - банальні хабарники. Країна жуликів і хабарників. На жаль!

С
свідомий

ми ще не таке можемо зробити. головне, щоб нас довго ще фінансували бандити, як і автомайдановців

М
Міша

Що глава спец контролю,лапшу вішать?ніщо несплановано ніхто непланував,якщо ці аферисти непросила гроші як ті що ходили із Києва і впіймали їх у Миколоєві,то треба було на це чикати аферюги кончені!

Читайте також