Голова Закарпатської обласної ради привітав освітян Мукачева з професійним святом (ФОТО)

12
0

Сьогодні, 3 жовтня, педагогічні працівники Мукачева відзначають професійне свято - День учителя. До урочистостів, які проходили в залі Закарпатського обласного державного російського драмтеатру, долучились й представники місцевої влади на чолі з головою обласної ради Іваном Балогою.

Вже стало доброю традицією в Мукачеві урочисто відзначати професійне свято педеагогів - День учителя. 

День працівника освіти - всеукраїнське свято, яке відзначається вже напротязі кількох десятиліть в першу неділю жовтня. 

Але так як неділя вихідний день, то освітяне міста, разом з керівництвом, вирішили провести його напередодні, в будні дні.

Тому сьогодні, педагоги Мукачева зібрались разом в залі місцевого драмтеатру, щоб відсвяткувати своє професійне свято з представниками обласної та місцевої влади, а також помилуватись святковим концертом. 

Святкові урочистості розпочались зі слів вітань та вручення почесних грамот міським головою Мукачева Золтаном Ленд'єлом спільно з начальником управління освіти міста Михайлом Мотильчаком. 10 найкращих педагогів, вихованці яких стали призерами та переможцями олімпіад і конкурсів різного рівня, нагородили фінансовою премією міської ради. Окрім цього, Золтан Ленд'єл в черговий раз наголосив на важливості педагогічної праці у розбудові сучасної держави.

До слів вітань долучився й голова Закарпатської обласної ради Іван Балога. Від свого імені, та від імені обласної влади, він вручив почесні грамоти та відзнаки педагогам, керівникам різного рівня, директорам шкіл та ДНЗ.

Опісля, урочистості традиційно продовжив святковий концерт за участі учнівських художніх колективів Мукачівського будинку школярів.

Мукачево.net  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також