Голова Закарпатської облради Іван Балога видав заміж доньку Тетяну (ФОТО)

59
10

Її чоловіком став практикуючий дантист з сім'ї лікарів Павло Бабич, з яким дівчина зустрічалася протягом останніх 7 років.

Як вдалося дізнатися Мукачево.net, сьогодні, у суботу, 28 вересня пара обвінчалася у Церкві Почаївської ікони Божої Матері в центрі Мукачева, а також уклали шлюб на виїзній церемонії.

Святкування весілля відбудеться у новозведеному закладі Eventum Hall, де 2 тижні тому святкував весілля старший син Віктора Балоги Андрій, який одружився на Едіті Гелетей.

Павло Бабич є молодшим сином у сім'ї дантистів, закінчив стоматологічний факультет Національного медичного університету імені Богомольця.

Тетяна Балога є старшою донькою голови Закарпатської облради Івана Балоги, і навчається на 6 курсі медичного факультету Ужгородського національного університету.

Також Мукачево.net вдалося отримати фото з вінчання пари.

Коментарі

Я
Я.Я

Як же ж всім потрібно коментарями Аля " відчують горе біду" "на всех мониторах страны" з чисто інформаційної статті робити з себе посміховисько, роблячи багаторічні перспективи та висновки, не говорячи про банальну незадоволеність чисто своїм життям до якого молоді не мають відношення, яку до уваги не беремо в цьому випадку.. щоб судити тих кого і близько не знають по тому, що "на зеленому базарі говорять". Пашка Танюша вибачаюсь)ЩАСТЯ МОЛОДИМ і ви молодці, радий за вас) Я.Я.

1
1111

Для Наталії.Куди діватися другим сімям і нареченим ?Вони за наші кошти піаряться гуляють і не бачать як люди живуть.Я їм не бажаю щастливого життя.Нехай вони відчують горе біду і багато таких людей і сімей де уже не мають за що купити хліб.Нехай вони цього зкуштують.

Х
ххх

а вчора лем єдна бола свальба??? кіть пишете та пишіть за усі свальби!!!

Н
Наталя

Позитивний приклад популяції моральних та сімейних цінностей. Красиві, молоді наречені, які після тривалого зустрічання уклали церковний та громадянський шлюб. Чим більше таких молодих сімей буде, тим якіснішою нацією буде український народ.

БГ
баба Галя

Сама крута фраза: Як вдалося дізнатися Мукачево.net, та про це в Мукачево на зеленому базарі уже 3 тижні говорять

Д
дантист

ну одружився і що? для чого робити із цього тему для піару? ну да...БАЛОГИ - і цим все сказано

В
Вітаємо!

Дуже гарна пара! Приємні люди Щасливого сімеяйного життя! :)

Я
я

у нього мама вчителька

А
Анонс

Как дантисты становятся политиками. Скоро, на всех мониторах страны. Поздравления молодоженам.

М
мукачивка

гарна наречена)

Читайте також