Голова Закарпатської облради сьогодні провів захід із керівником канцелярії Орбана (ФОТО)

21
20

Сьогодні у Берегові відбулося урочисте представлення обраного таємним голосуванням членів Синоду та довірених пресвітерів церковних округів краю єрископа закарпатських реформаторів.

На урочистостях були присутні єпископи реформатських церков держав ЄС, депутати облради, представники Закарпатської ОВА та духовенство.

Зазначається, шо Олександру Зану-Фабіану довірили високу духовну посаду вже вчетверте.

Новообраний єпископ Закарпатської реформатської церкви склав присягу у Берегівському реформатському храмі.

Цікаво, що на заході був присутній Керівник Офісу прем’єр-міністра Угорщини Ґергей Гуйяш, який раніше називав Україну "неуспішною державою".

У березні минулого року Гуйяш сказав, що на момент заснування України "в ній проживало 50 мільйонів людей, а зараз лише 36 мільйонів, а це означає, що державу не можна назвати успішною", - цитує його слова видання Origo.hu.

"Дуже важливо було почути слова присутнього на події віце-спікера Національних Зборів Угорщини Гергеля Гуляша, (уточ. авт. - насправді керівник офісу прем'єр-міністра Орбана), про те, що Угорщина підтримує право України на незалежність, засуджує агресію росії проти України та вимагатиме справедливого трибуналу для військових злочинців", - цитує Володимира Чубірко пресслужба Закарпатської обласної ради.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

E
Ede

Що в цьому поганого? Він не був головним героєм, головним героєм був старий-новий єпископ: Шандор Зан-Фабіан. Давайте його привітаємо!

В
Віктор

За грати зрадників України!!! Чим займається взагалі СБУ, чи вони в темі???

Т
Тібі

Підстилка орбанівська, а не українець той Чубірко. За пару відкатів Україну продасть

М
Михайло

Закарпатські мадяри спростовують то про що говорить бузерант сіярто і орбан,вороги України.

П
Правді

Пак правду маєте! Айбо мову варто підтягнути. На цілісність зазазіхають, а не позіхають, а політику якось ніяк не задовільниш. Політика - можна, це вже за згодою сторін, як ся пише

Е
Еган

Головне- не дати втікти тому уроду чубірку до мадярів після нашої Перемоги. Щоб було кого притягати до відповідальності за зраду

П
Правда

Я не маю нічого проти народу Угорщини, але ту політику яку веде Орбан, я не задовільняю взагалі!!! Продажна криса, яка швидко перевзується коли все зміниться!!!

П
Правда

В мене нема слів!!! Система прогнила, якщо вони таке собі позволяють і правохоронні органи не бачать що коється, висновок один, всі в долі!!! Суки, вас проросійских виродків разом з мадярами які позіхають на територіальну цілісність України пустити на мінне поле!!!

Б
Берегово

Хто цих пі,, рів сюда впустив а чубірко пі,,, ер пійде по тисі в долину, хай орбан в мадярщині имать пулюокого випря

В
Вуйко

кіряти орбанськьіх прихвостню на ґуту бабину гет із закарпаття

М
Мар'яна

Ага,а ти звідки таке розумне?Може тобі краще на раші або з мадярами як тут всі тупі?Дати грошей на квиток?

А
Ага

Тупий закарпатський плебс заплутався поміж двох Чубірків . Один з Ужгорода, а другий з Мукачева. Ідентичність прізвищ сплутала недомізки місцевого піпла.

М
Мадяр

Володя , повернемось дасть Бог додому , будеш тра…. Ний у всі дирки, ти мерзото! Слава Украіні!!!!????

ТХ
Той хто в темі

Ти пульоокий чмирю чубірко, ви бомо тебе і в хвіст і в гриву , дограєшся мерзото продажня , в яких тільки фарбах ти не був, але це тебе не спасе мерзото, готовий сказати тобі у пульоокі очі . Відпиши і скажи де я приїду , мразь кончена!!!!

П
Правді

Не кивайте їх дуже - і так то чонко модьорорсаґ. А з каліки що спитаеш?

Ч
Чубирко

МенI пох. Я в темI, откати, взятки, схеми Бухаю и пижжжжжуууу свою жону )))

П
правда

а мадярщина піпец успішна - за сто років площа лем третина, а населення п'ята частина. І керівництво усе талпу лише терористам

О
Остап

Чубірко, якщо тебе взяли в заручники орбанята - кліпни 2 рази. Може не посадять

В
Васька

Чубірко ще тот жучок

К
Кеша

Так і в європейських країнах населення упало, та шо значить вони тоже неуспішні?

Читайте також